Yoga, meditation och återhämtningsvecka med Mindful by Josie

Under några veckor gästar Mindful by Josie Apollo Sports - powered by Playits hotell och bjuder på både mindful Yin yoga, meditation, Qi gong, pranayama och härligt, glädjefylld energisk vattengympa med mycket inslag av olika dansstilar. Du ges möjlighet att bland annat testa på olika meditationstekniker, guidade meditationer och affirmationer, stillsam yoga, och det spelar ingen roll om du är en erfaren yogi eller aldrig har testat yoga tidigare. Huvudfokuset är att må bra i både kropp och själ, stilla sinnet och ge dig själv maximal återhämtning och avkoppling. Tillsammans med Josie får du verktyg att jobba med ditt mindset och yogapraktik genom att båda stärka din kropp, ditt sinne och själ. 


Passbeskrivningar

Mindful Yinyoga, är en lugn mer meditativ klass där vi stannar länge i varje position och arbetar med kroppens organ, vår bindväv men även mindset. Här ges du möjlighet till att släppa blockeringar som sitter i kroppen, återhämtning och reflektion. 

Hathayoga (kraftens yoga), fysisk och psykisk kontroll med asanas (yogapositioner) och pranayama (andningsövningar). Ett hathayogapass innehåller fysiska rörelser i mycket mjuka former som i sin tur kombineras med meditation och andningsövningar. Syftet med övningarna är att balansera samman kraften som kommer från ha – solen, och tha – månen. Positionerna i hathayoga har alltså motsatta energier som stimuleras när man öppnar och stänger muskulatur och leder.

Pranayama & meditation, denna klass innehåller en kombination av pranayama (andningstekniker), guidad meditation och kroppscanning.

Taiji Qi gong - 18 form, Tai Chi och Qi Gong kännetecknas av mjuka rörelser och ett fokuserat sinne som har en välgörande och balanserande effekt såväl kroppsligt som mentalt. Vi tränar medveten rörelse, koordination, fokus, kroppskännedom, att vara i nuet och inre stillhet

Aqua for fun, en enklare version av vattengympa med mycket inslag av dans. Bra energi och glädje utlovas 

Stretch & relax, låt kroppen och muskler få återhämta sig efter en dag med mycket fysisk aktivitet. Vi stretchar de största muskelgrupperna och avslutar med avslappning 


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Information om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till något av hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell: 

27 okt – 3 nov 2022, Aqua Vista - powered by Playitas

3-10 februari 2023, La Pared - powered by Playitas

23-30 maj 2023, Playitas Resort

29 aug – 5 sep 2023, Playitas Resort

12-19 september 2023, La Pared - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktör Josefin Sahlin Babar  
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellet


Josefin Sahlin Babar

Jag heter Josefin och en av mina stora passioner i livet är att både praktisera och även instruera i yoga, mindfulness och meditation. Jag är utbildad hälsopedagog, yoga och mindfulness instruktör. Jag mår som bäst när jag får möjlighet att inspirera andra att tro på sig själva, känna sig fria och njuta av allt det vackra livet har att erbjuda. 

Många människor lider av oro, ångest, depression, utmattning och stressrelaterade sjukdomar. Jag har egen erfarenhet av psykisk ohälsa. Anledningen till att jag studerade till hälsopedagog var just för att få egna verktyg att hantera min ångest och därefter få möjlighet att hjälpa andra. 2018 arrangerade jag min första återhämtningsresa för utbrända personer och jag har även gått utbildning för Apollo sports och aerobicweekends. 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort