Yoga & Meditation

Christina Hven Jensen

Yogaläraren Christina från Köpenhamn gästar våra sporthotell och bjuder på härlig dynamisk och balanserande yoga för alla. Du får möjligheten att öva på att komma ut ur ditt huvud och ner i din kropp - och märka vad yogan kan göra för din hälsa, ditt nervsystem och din sömn. Det spelar ingen roll om du är en erfaren yogi eller aldrig har testat yoga tidigare. Huvudfokuset är att må bra i kropp och själ och att utveckla din yogapraktik genom att stärka din kropp och ditt inre.


Klassbeskrivningar 

Yoga FLOW är en yogaklass med fokus på andning och smidiga övergångar med behagliga rytmer i bakgrunden. Klassen har sina rötter i vinyasa-yoga och du guidas för att hitta din egen dansande rytm i rörelsen, samtidigt som du svettas och stärker närvaron i din kropp.

Yoga SLOW är en lugn och meditativ yogaklass med utrymme och tid att fördjupa upplevelsen i varje sträckning. SLOW hämtar inspiration från mjuka hatha-klasser och yinyogan, och inkluderar både meditation och avslappning. 

Yoga GROW är en kraftfull yogaklass med fokus på teknik och rätt justering. GROW hämtar inspiration från hatha och anusara-yogans förmåga att få kroppen att "växa" i positionerna. I klasserna ges tid att utforska effekterna av god teknik och möjlighet att prova mer utmanande positioner.

Shake the dust är en förvandlande och frigörande upplevelse för kropp och sinne. Stig in i en guidad dansvärld där vi flödar konstant mellan rörelse, vila och frigörande. Vi utforskar skakningar, hopp, dans, fri rörelse, pilates, somatik och gamla beprövade kroppsviktsövningar. Allt till ludet av en svettig spellista!

HIIT Yoga är ett träningspass som förenar det mest kraftfulla inom High Intensity Interval Training (HIIT) med den fridfulla balansen från yoga. Denna klass erbjuder en mix av intensiva styrkeövningar i korta intervaller, harmonisk utsträckning och befriande andningsövningar.

Morgonyoga är det perfekta sättet att inleda dagen för både kropp och själ. Det är en möjlighet att börja dagen med intention och tacksamhet genom andning, meditation och dynamisk utsträckning. Delta och etablera en ny och hälsosam vana för din inre biologiska klocka, vilket ger ökad energi och välbefinnande. 

Andningsövningar är en lugn klass som utforskar olika tekniker för att påverka och förbättra livskraften inom oss. Under denna klass fokuserar vi på att exprementera med olika andningsmetoder, inklusive lugnande och balanserade tekniker. Genom att avsluta med tekniker som ökar din energi kan du uppleva en holistisk balans i sinent och kroppen. 

Meditation är en stund av inre stillhet och fokuserad närvaro som ger en djupgående lugnande effekt på sinnet och kroppen. Under denna klass utforskar vi olika meditativa tekniker för att främja mentalt lugn, ökad medvetenhet och en starkare koppling till det inre.

Yoga Nidra är även känd som yogisk sömn, och är en guidad meditationsteknik som syftar till att inducera djup avslappning i kroppen och sinnet. Genom att ligga bekvämt ochlysna på instruktioner fokuserar du gradvis på olika delar av kroppen och skapar en medvetenhet om din andning och närvaro.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

19-26 maj 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Christina Hven Jensen
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellen

Om Christina Hven Jensen

Christina Hven Jensen är en certifierad yogalärare och personlig tränare med utbildning både från Yogaplace, Senses och The Training Academy i Köpenhamn. Hon har praktiserat yoga och meditation i mer än 12 år och lär ut yogapraktiker som Hatha, YinYoga, Yin/Yang och Vinyasa. Hennes intention är att ge andra möjligheten till nya perspektiv, både i yoga praxis och i det övergripande livet. Under lektionerna framhävs kreativitet, kärlek och tydlighet och varje deltagare välkomnas med vänlighet och en stark närvaro. 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas