Yoga och meditation med Tove Lier

Följ med och träna yoga med vår duktiga gästinstruktör Tove Lier på La Pared. Tove älskar mångfald, är mån om folkhälsan och vill att alla ska njuta av yoga och allt det goda som yoga kan ge. Tove undervisar i flera olika yogaformer, så oavsett om du är helt ny inom yoga eller har gjort mycket yoga tidigare så kommer du att hitta något som passar dig.


Passbeskrivningar

Yinyasa: Detta är yinyoga och mjuk hathayoga i en härlig mix. Här bjuds du på en skön, lugn yogaträning med många yogasekvenser som syftar till att skapa kontakt, släppa på stress och spänningar och mjuka upp från insidan. Det finns inga stående positioner. Ta del av denna mjuka, goda yogaövning där du ger dig själv en paus från allt som händer utanför, tar kontakt och får reservoarerna fyllda igen.

Viryayoga: Viryayoga är inbyggt i ett dynamiskt yogasystem för att ge kroppen och huvudet en holistisk träning. En yogaposition bygger upp till nästa inom varje modul och modulerna bygger på varandra. Vi har alltid ett biomekaniskt tema för att säkerställa en säker träning, och med yogafilosofin som ett härligt omslag blir detta mycket mer än bara träning. Avslutar med skön avkoppling.

YogaFlow: YogaFlow är en vacker vinyasa yoga där vi går från yogaposition till yogaposition i takt med andningen. Det blir stretching och styrkande övningar med fokus på flöde och rörelse samt fokus på andning. Det avslutas med skön avkoppling. Grundtanken är att erbjuda yoga på ett bra sätt så att vi hittar godhet, styrka och glädje i kropp och sinne.

Mjuk yoga: Mjuk yoga är lika bra som en bra start på dagen, eller en bra avslutning på dagen. En omfattande vinyasayogaövning med mjuka rörelser, där fokus ligger på att vara i ett bra flöde från början till slut.

Global Yoga: Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform som är anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar vävs samman med mentala avsikter. Tekniker från både öst och väst blandas ihop i denna klass med fokus på lek, flow och närvaro.

Yoga Nidra: Yoga Nidra kallas också för yogisk sömn. Här ligger du helt stilla på mattan och njuter av en guidad Yoga Nidra. Det är inte bara avkoppling utan också en form av medvetenhet. En Yoga Nidra-övning kan motsvara 2-3 timmars djupsömn. Varaktighet 15-20 min - oftast läggs in som slutet av ytterligare en timme.

Meditation: Några av yogaklasserna börjar eller slutar med 10-15 min. meditation.


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2–3 timmars daglig truppträning, med undantag för ankomst- och avresedagar. Programmet presenteras efter ankomst. OBS! Vissa pass på Playitas Resort kan vara mot avgift.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser själv kommer du aldrig att känna dig ensam. På våra sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Du kan vara med på pass oavsett tidigare erfarenhet, instruktörerna hjälper till att anpassa så att alla kan delta oavsett nivå. Åldersgräns från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum och hotell:

8-15 maj 2023, Sivota retreat - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:                      

  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass
  • Träning med gästinstruktören Tove

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktören och hotellet:

 

Tove Lier

Tove Lier

Tove Lier har varit instruktör i över 20 år. Intresset för yoga uppstod för 15 år sedan och efter många års undervisning från SATS och andra gym har hon nu en egen yogastudie med yogaklasser i hemstaden Fredrikstad i Norge.

Yogakurserna kommer från bland annat Nordic Yoga Institute, Globalyoga och Ishtayoga. Tove undervisar även på festivaler och andra evenemang i Sverige och Norge på sommaren. Tove älskar mångfald, är mån om folkhälsa och vill att alla ska njuta av yoga och allt gott som yoga kan ge. Därför lär Tove ut olika former av yoga – något för alla. Med inspiration från olika resor och möten med likasinnade runt om i världen är visionen att skapa en trygg och inspirerande upplevelse med fokus på närvaro, balans och massor av kärlek; både till sig själv och omgivningen.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas