Yoga & Mindfulness med Jenny Lindberg

Välkommen till en vecka med en skön mix av yogaformer som ger dig massor av härlig energi. Gästlärare Jenny Lindberg från Yoga Living har mer än 20 års erfarenhet av att undervisa yoga.

Under veckan får du ta del av olika former av yoga från stillsam yinyoga till mer dynamisk och flödande yoga. Inga förkunskaper av yoga krävs, det är öppet för alla nivåer där man utgår från sig själv och sin egen unika förmåga.

Alla yogaklasser ingår i resan.


Om yogan / Klassbeskrivning

Morning flow yoga:  Väck kroppen på bästa sätt inför dagen. Här får du möta sköna positioner som sträcker ut kroppen och mjuka flöden som sätter igång energin i dig.

Yinyoga & mindfulness: Yinyoga är en av de lugnaste formerna av yoga med sittande och liggande positioner. Varje position hålls flera minuter för att stimulera kroppens djupt liggande bindväv, ligament, leder och inre organ. Samtidigt är det också en övning i att kunna släppa taget och lära sig att vara mer i nuet genom mindfulness.

Soft flow: En mix av olika former med mjuka och följsamma flöden.

Hatha yoga: Dynamisk yoga med mindre/långsammare/inget flöde. Här möter du stående, sittande och liggande positioner som hålls i 15-30 andetag.

Vinyasa yoga: I vinyasayoga förflyttar vi oss mellan olika positioner genom flöden som ger värme. Klassen byggs upp utifrån ett tema och det finns inslag av lekfullhet och utmaning för den som vill. Våga gå utanför din comfortzone!

Ashtanga vinyasa yoga: En dynamisk, fysisk och kraftfull form av yoga. Denna yogaform utförs enligt en bestämd ordning i ett flöde där varje position hålls i 5 andetag.

Yoga Energy: En mix av dynamiska yogaformer. Du får möta positioner och flöden som ger dig värme inifrån och ut. En yogastund som verkligen kommer ger dig skön och härlig kraft och energi.

Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Vem kan delta?

Våra träningshotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckad semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Jenny Lindberg
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

Boka La Pared - powered by Playitas Boka Playitas Resort Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Jenny Lindberg

Jenny Lindberg

Jenny har mer än 20 års erfarenhet av att undervisa i olika yogaformer. Hon är utbildad yogalärare i Hatha, Vinyasa, Ashtanga och Yinyoga. Oftast blir det en skön och härlig mix av dessa former och hon anpassar yogan så att alla ska känna att man har möjlighet att vara med. Hon älskar att träna och inspirera andra människor till att må bra. Sedan 2013 driver hon det egna företaget Yoga Living. Hon har genom åren drivit två egna yogastudios, samarbetat med en mängd olika anläggningar och företag med konferensyoga, haft olika yogaevent, yogahelger och yogaresor.


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas