Yoga Flow

Liana Väärtnöu

Liana Väärtnöu är en av Stockholms mest omtyckta yogalärare, som med sitt lugn och sin behagliga undervisningsstil tar dig igenom en såväl stärkande som avslappnande yogaklass. Under denna vecka gästar hon La Pared, powered by Playitas på härliga Fuerteventura – och kommer guida oss genom sina dansinspirerade, lekfulla och svettiga yogaklasser. Under Lianas klasser kan du känna dig trygg med att du hittar rätt in i positionerna, hon har en fallenhet för att se alla sina deltagare och med sin varma närvaro ser hon till att du på ett tryggt och säkert sätt kan anpassa yogapositionerna och flödena utefter din egen nivå.  


Om träningen/yogan

Vinyasa Flow är en svettig, fysisk och lekfull form av yoga. Klassen präglas av dynamiska, lekfulla serier av positioner som länkas samman med andning. Vinyasa har sitt ursprung i Ashtangayoga där positioner och serier i grund och botten är desamma i en given ordning. Skillnaden mellan Ashtanga och Vinyasa är att ordning och positioner alltid varierar i Vinyasa. De enskilda positionerna är lika viktiga som övergångarna från en position till en annan, därav benämningen Vinyasa Flow. 

Yin & Yang Fusion Flow – Ett modernt dansinspirerat flöde, där vi lägger stor vikt på att utöva balans med hjälp av fysiska aspekter. Först genom asanas, som sedan rundas av med att vi finner vår balans inåt. 

Yogamattor och yogablock finns på hotellet.


Vem kan delta?              

Alla kan delta! Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 


Program

Alla yogapass erbjuds utöver ordinarie sport & aktivitetsprogram på hotellet.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 

Avreseort: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Liana
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören & hotellet

Liana

Liana Väärtnöu

Liana Väärtnöu har en bakgrund inom dans, som hon ägnat mer eller mindre hela sitt liv åt innan hon gick över till yogans värld i vilken hon intensivt praktiserat de senaste tio åren – för att slutligen utbilda sig till yogalärare. Liana är även utbildad personlig tränare, och hennes fokus ligger på att i undervisningen skapa trygghet genom att guida dig till säkra positioner. Hennes flöden är dansinspirerade och hon anpassar sina klasser för att passa alla nivåer.  

 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas