Workout Week

Jonna Liljeroth

Följ med gruppträningsinstruktören och energiknippet Jonna Liljeroth till våra Apollo Sports hotell, och fyll en vecka med träningspass som får svetten att lacka och humöret på topp!

När Jonna befinner sig på våra destinationer så är energin på topp, här utlovas en vecka fylld med riktigt svettiga klasser och svalkande vattenträning. Med peppande musik och ett leende på läpparna guidar hon dig genom klasserna, och låter dig inspireras till att testa varierade och roliga träningsformer.
Under våra mörkaste månader här hemma, då är musiken och energin som högst på våra sporthotell. Detta är en vecka du inte vill missa! 


Passbeskrivningar

Bootyburn är ett intensivt intervallpass där vi fokuserar på att träna ben och rumpa. Vi bygger styrkan genom explosiva övningar samt styrkeövningar. Vi kommer använda redskap som step-up bräda, gummiband och viktplatta. Intervallerna är uppdelade i olika block då varje block har olika övningar. 

TABATA är ett intervallbaserat kondition- och styrkepass. Intervallerna innebär arbete i 20 sek och vila i 10 sek, detta repeteras 4 ggr/block. Redskap som stepbräda, snoddar, miniband, viktplatta samt egen kroppsvikt kan användas. Variationerna oändliga. Alla kan delta på sin egen nivå. 

Funktionell träning är en träning som passar ALLA, här tränar vi igenom hela kroppen med funktionella övningar som stärker oss inifrån och ut.

Slow Yoga är en lugn yoga klass med mjuka och dynamiska rörelser. Under klassen kommer de vara både sittandes, stående och liggande positioner  och där en del positioner kommer stannas upp i en längre tid. Målet med klassen är att komma närmre dina tankar och känslor samt att hitta en lugn andning.

Aqua är en sådan energihöjare! En rolig klass där du stärker hela kroppen. Passar alla oavsett ålder. När härlig musik sprids över hotellområdet vet du att det är dags att hoppa ner i poolen!


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

16-23 feb 2024, Aqua Vista - Powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktören
  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Jonna Liljeroth

Jonna Liljeroth

Jonna Liljeroth är 28 år gammal och arbetar som hudterapeut i Stockholm. Hon har varit gruppträningsinstrukör sedan 2016 och har instruerat i många olika klasser. Hon har varit iväg med Apollo som sportinstruktör på Playitas, i Plakias och Sivota.  Jonna är en sprallig och glad person som sprider mycket energi runt omkring sig och älskar att träna. För Jonna så handlar träning om att ha roligt tillsammans med sina deltagare,men också att våga utmana sig själv och utvecklas.Träning är en stor del av ett hälsosammare liv och Jonna tror på en varierad träningsform och att hitta en balans i livet.

Detta är ett budskap Jonna vill ge till sina deltagare och lära dem att hitta sin egna motivation till träning och hälsa. 

 

 

 


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas