WOD & Olympic lifting

Antonia Fält-Kottulinsky

Den flerfaldiga Crossfit Games atleten Antonia Fält – Kottulinsky kommer till Playitas Resort!

Under veckan kommer hon att hålla i flertalet klasser i alltifrån olympiska lyft och svettiga woddar till gymnastik och functional fitness. I dessa pass hittar du en blandning av gymnastik, kondition, styrka och olympiska lyft – och du kommer få träna för att bli en så mångsidig atlet som möjligt. Är du nyfiken på gymnastik, vill testa göra din första pullup eller har drömt om att lära dig göra en muscle-up? Eller gillar du helt enkelt att träna tills du blir riktigt trött? Här kan du anpassa passen efter dig själv, då alla övningar kan utövas på alla nivåer – och alla pass anpassas både för dig som är nybörjare och för dig som tränat länge.


Klassbeskrivningar

Olympiska lyft är ryck och stöt eller snatch och clean and jerk. Kärt barn har många namn och de olympiska lyften är en stor del i funktionell fitness. Är du sugen på att lära dig mer om tekniken i de olika lyften eller helt enkelt tycker att det är roligt att lyfta tungt? Då har du kommit helt rätt, Antonia Fält-Kottulinsky är en flerfaldig CrossFit Games atlet och har personbästa i ryck på 90kg samt i stöt på 110kg med en kroppsvikt runt 70kg. 

Gymnastik Butterfly pull-ups och muscle ups? Det kan verka som en djungel men i grund och botten handlar gymnastik oftast om att kunna grunderna. På den här klassen går vi igenom grunderna för alla gymnastiska övningar samt finslipar tekniken i dessa. Vi avslutar passet med en rolig workout inspirerad av det vi lärt oss i teknikdelen! 

Funktionell fitness kan utövas på alla nivåer och det som är så härligt är att alla workouts kan anpassas så att både en professionell atlet och en nybörjare får samma typ av utmaning! Funktionell fitness är en blandning av gymnastik, kondition samt olympiska lyft, ofta kombinerat med varandra i såkallade "woddar". Tanken är att bygga en så välrundad atlet som möjligt men också att främja välmående. 


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

För att boka resan så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs hemifrån för att delta på passen, men du anmäler dig i sportreceptionen på plats på hotellet. 
Vissa av passen på Playitas Resort är mot avgift, enligt hotellets ordinarie program.

Info om veckan

Pris: För vissa av passen på Playitas Resort tillkommer en extra kostnad, som betalas i sportreceptionen på plats. 

Datum & hotell:

3-10 sept 2024, Playitas Resort

Avresa frånStockholm och Köpenhamn 

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:

  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

BOKA PLAYITAS RESORT

Kontakta oss: [email protected]

 

Om instruktören


Antonia Fält-Kottulinsky

Antonia Fält-Kottulinsky är en flerfaldig CrossFit Games atlet och goda kunskaper inom alla gymnastiska element som ingår i funktionell fitness. Hon har tränat funktionell fitness sedan 2015 och har fina meriter från internationella tävlingar, senast vann hon Elfit egypt i Egypten i November 2022 med tufft motstånd. Hon älskar att coacha och har gjort det sedan 2017 bland annat på CrossFit Nordic i Stockholm men håller också i workshops runt om i Sverige. Hon är certifierad CrossFit level 1 coach

 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort