Vansbrosimningen på Fuerteventura

Playitas Resort, Fuerteventura

Välkommen att följa med Vansbrosimningen till Playitas Resort och ett simläger där allt du behöver för en aktiv semester kommer erbjudas. Här kan du kombinera skön avkoppling, härlig gemenskap med träning såväl i vatten som på land – allt utifrån din egen ambition och förmåga och under ledning av erfarna coacher.


Om veckan

Vi beger oss till Fuerteventura precis när året är som tröttast här hemma. På ett av Europas största sporthotell kommer vi att simma såväl i öppet vatten som i tempererad bassäng. Varje dag erbjuds du dubbla simpass med individanpassade tekniktips, allt för att du ska utvecklas som simmare. Under hela din vistelse har du även möjlighet att delta i hotellets anordnade träningspass och aktiviteter, med allt från padel till löpning, yoga, gruppträning och svettig X-Fit.

Vansbrosimningen har handplockat mycket erfarna ledare, som guidar och utmana dig som deltagare. Dagarna är uppbyggda med teknikpass på förmiddagarna, där du har möjlighet att bli filmad under din simning för att sedan få konkreta tips och råd på hur du kan förbättra din simteknik. På eftermiddagarna kommer vi att köra ett pass med fokus på uthållighet, fart eller styrka. I slutet av veckan erbjuds du delta i den unika Vansbrosimningen Playitas Edition. Välj en distans att simma efter lust och förmåga, alla som deltar har chans att vinna fina priser! Mellan simträningarna finns tid för egen träning, avkopplat semesterhäng och givetvis mycket gemenskap. En hel del spännande utmaningar kommer såklart komma upp under veckan, såväl som skratt och socialt umgänge.   


Vad man kan förvänta sig?

Du kan förvänta dig mycket skratt, socialt umgänge, utveckling av din crawlteknik och en i övrigt häftig simmiljö.  

Vansbrosimningen har handplockat mycket erfarna ledare som kommer guida och utmana dig som deltagare.


Program

Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Resan vänder sig till dig som vill utvecklas som simmare. Simlägret riktar sig både till dig som är nybörjare på crawl, men även till mer erfarna simmare som vill ta chansen att utveckla sin simförmåga. Vi kommer att dela in deltagarna i olika grupper efter förmåga och ambition. Du behöver vara simkunnig för att delta.


Utrustning

Simutrustning så som simglasögon och badmössa är obligatorisk. Andra simleksaker som platta, dolme, fenor och paddlar är bra att ha men inte nödvändigt.
En safety buoy, färgglad badmössa samt en våtdräkt är bra att ha om du vill hänga med på våra simningar i öppet vatten (förväntad temperatur i havet är ca 18–20 grader).

Pris från 13 998:-

Datum: 22-29 januari 2024

Hotell: Playitas Resort, Fuerteventura

Avresa från: Stockholm , Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:  

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Enkelrumstillägg om 3000:-

Bokningen är stängd.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellen

Malin Cederberg

Jag är 28 år gammal och bor just nu i Stockholm tillsammans med min drivne boxar-sambo. Jag är uppvuxen i Motalas vatten och  simtävlade för första gången när jag var sex år. Några år senare fastnade jag för triathlon vilket blev den stora idrottsliga satsningen och jag har varit landslagsaktiv fram till för ett par år sedan. Jag har simmat Vansbrosimningen med kringklasser ett flertal tillfällen sedan jag var liten. Vid sidan av idrotten har jag jobbat med… idrott. Jag har haft privata crawlkurser och löpgrupper men också varit med som ledare på ett flertal triathlonläger på Playitas.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort