Utforska, utmana, utveckla - Ready, set, go!

Under några utvalda veckor så erbjuder vi extra mycket träning på två av våra Powered by Playitas hotell. Välkommna till en fartfylld vecka med högt tempo, utmaningar och lekfull träning! 

Veckan kommer bjuda på olika former av intervallträning och uppbyggande träning för core och stabilitet. Vi använder ofta kroppen som redskap men tar också hjälp av en del andra olika träningsredskap.


 

Vem kan delta

Träningspassen passar alla, såväl vältränade som nybörjare. Alla kan vara med och delta på alla träningspass då det alltid finns alternativ till alla övningar. Man deltar utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner. 


Klassbeskrivningar

WOD (workout of the day) - En utmanande, varierande och rolig träningsklass där vi tränar både styrka och kondition. Vi jobbar både enskilt och i par. I klassen ingår övningar med exempelvis skivstång, kettlebells och löpning. 

Team WOD - En träningsklass där vi utför dagens workout i team. I klassen ingår styrketräning, konditionsträning och samarbetsträning. Du behöver inte ha med dig en partner till klassen.

Corefit - En träningsklass där vi fokuserar på våra stabiliserande muskler i mage och rygg. Under detta pass arbetar vi med kvalitet och övningarna behöver inte utföras i högt tempo. Vi jobbar mycket med kroppsövningar och tränar därför också många andra delar av kroppen, även om mage och rygg ligger i fokus. 

Stretch&relax - En lugnare klass där vi fokuserar på att sträcka ut och förlänga vår kropp. Klassen är Yoga-inspirerad men fokuserar på längre stretch för att få kroppen att återhämta sig, eller förbereda sig för mera träning.

Tabata - Tabata är ett intensivt 30-40 minuters intervallpass, där man arbetar igenom hela kroppen. En ”Tabata-intervall” är 4 minuter lång. Man arbetar i 20 sekunder och har paus i 10, och skiftar oftast mellan 2 olika övningar i varje Tabata. 


Program

 Aqua Vista - powered by Playitas 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan ingår i resans pris.

Datum & hotell: 

17-24 februari 2022, Aqua Vista – powered by Playitas

18-25 juli 2022, Sivota Retreat-powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Elin Persson
  • Hotell och träningsanläggning i toppklass.


Så här bokar du: 

För att delta i veckan bokar du resa med oss till något av hotellen nedan under den veckan Elin är där.
Anmälan sker på plats. Ordinarie program och verksamhet erbjuds alltid på våra hotell, oavsett gästspel.

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Elin Persson

Om Elin Persson

Elin Persson har under de senaste 10 åren arbetat med träning på olika sätt. Hon har en utbildning som Hälsocoach och arbetar mycket med helheten omkring hälsa och ett hälsosamt tänk. 

Elin brinner för att hjälpa alla till att få ut det mesta av sin träning och utmana sin egen kropp. Hon tränar själv mycket Crossfit och Crossfit-inspirerad träning och älskar träning med ett högt tempo. Hon förespråkar funktionell träning och att använda kroppen på bästa sätt. Träning tillsammans med Elin kommer att vara utmanande, utvecklande och lekfull! 


Om hotellen

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas