Utforska, utmana, utveckla - Ready, set, go!

Under några utvalda veckor så erbjuder vi extra mycket träning på två av våra Powered by Playitas hotell. Välkommna till en fartfylld vecka med högt tempo, utmaningar och lekfull träning! 

Veckan kommer bjuda på olika former av intervallträning och uppbyggande träning för core och stabilitet. Vi använder ofta kroppen som redskap men tar också hjälp av en del andra olika träningsredskap.


Vem kan delta

Träningspassen passar alla, såväl vältränade som nybörjare. Alla kan vara med och delta på alla träningspass då det alltid finns alternativ till alla övningar. Man deltar utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner. 


Klassbeskrivningar

WOD (workout of the day) - En utmanande, varierande och rolig träningsklass där vi tränar både styrka och kondition. Vi jobbar både enskilt och i par. I klassen ingår övningar med exempelvis skivstång, kettlebells och löpning. 

Team WOD - En träningsklass där vi utför dagens workout i team. I klassen ingår styrketräning, konditionsträning och samarbetsträning. Du behöver inte ha med dig en partner till klassen.

Corefit - En träningsklass där vi fokuserar på våra stabiliserande muskler i mage och rygg. Under detta pass arbetar vi med kvalitet och övningarna behöver inte utföras i högt tempo. Vi jobbar mycket med kroppsövningar och tränar därför också många andra delar av kroppen, även om mage och rygg ligger i fokus. 

Stretch&relax - En lugnare klass där vi fokuserar på att sträcka ut och förlänga vår kropp. Klassen är Yoga-inspirerad men fokuserar på längre stretch för att få kroppen att återhämta sig, eller förbereda sig för mera träning.

Tabata - Tabata är ett intensivt 30-40 minuters intervallpass, där man arbetar igenom hela kroppen. En ”Tabata-intervall” är 4 minuter lång. Man arbetar i 20 sekunder och har paus i 10, och skiftar oftast mellan 2 olika övningar i varje Tabata. 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.


Program

*Program presenteras här närmare avresa

Info om veckan

Pris: All träning under veckan ingår i resans pris.

Datum & hotell: 

17-24 sep 2023, Porto Myrina - powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Elin Persson
  • Hotell och träningsanläggning i toppklass.

Så här bokar du: 

För att delta i veckan bokar du resa med oss till något av hotellen nedan under den veckan Elin är där.
Anmälan sker på plats. Ordinarie program och verksamhet erbjuds alltid på våra hotell, oavsett gästspel.

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

Elin Persson

Om Elin Persson

Elin Persson har under de senaste 10 åren arbetat med träning på olika sätt. Hon har en utbildning som Hälsocoach och arbetar mycket med helheten omkring hälsa och ett hälsosamt tänk. 

Elin brinner för att hjälpa alla till att få ut det mesta av sin träning och utmana sin egen kropp. Hon tränar själv mycket Crossfit och Crossfit-inspirerad träning och älskar träning med ett högt tempo. Hon förespråkar funktionell träning och att använda kroppen på bästa sätt. Träning tillsammans med Elin kommer att vara utmanande, utvecklande och lekfull! 


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas