Löpträna med Urban Tribes

I samarbete med svenska löpproffsen Urban Tribes gästas flera av våra Apollo Sports- och Apollo Mondo-hotell av deras duktiga ledare. Veckan kryddas utöver hotellets ordinarie program med löpspecifik träning i grupp. All löpträning är gratis och målet med veckan är att ge alla deltagare en fantastisk löpupplevelse. Fördelarna är många, men dels för att bli en bättre löpare, för att träffa andra löpare på hotellet liksom uppleva mer än bara en strandpromenad.  Efteråt kommer du garanterat att känna dig bättre, starkare och framförallt nöjdare som löpare.

Alla kan vara med oavsett kondition eller snabbhet – Urban Tribes är specialister på att göra löpningen rolig och lättillgänglig för alla.

Hur ser träningsveckan ut?

Träningsveckan består av olika morgon- och eftermiddagspass, vissa dagar kan du delta i två pass om dagen. Vakna tidigt på morgonen och väck kroppen med en morgonjogg och efter solen gått upp avsluta med en stretch innan frukost. Passen hålls på svenska och engelska (vid behov) och alla från 15 år kan delta.

Ta med kläder som är anpassade för löpning, vatten/vattenflaska, energi vid behov och ett gott humör. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet. Uppdaterat program med samlingsplatser erhålls vid ankomst på transferbuss eller vid incheckning.

Program

Passbeskrivning

Start2Run - ca 2km (45 min)
Gruppen för er som vill komma igång att jogga. Löpteknik blandas med jogg/gång, balans och enkla styrkeövningar. 
Träningsvana: Ingen

Run Proud - ca 3.5-4.5km (45 min)
Gruppen för er som vill hitta njutningen i löpningen. Löpteknik, blandas med jogg/lättare tempoökningar och styrka. Perfekt grupp för de som ser Vårruset/Staffesten/Blodomloppet (5km) som en framtida utmaning. 

Träningsvana: Orka jogga 10 min i ett svep

Run Happy - ca 6-8km (45 min)
Gruppen för er som gillar att springa. Det är utmanande intervall-/ fartlekspass där glädjen i löpning genomsyrar upplevelsen. Passar grupper där erfarenhet och snabbhet varierar. Oavsett nivå, från semi-elit/erfaren till den lite nyare löparen finner de flesta sin plats i den här gruppen. Passen tar ca 60 min inkl uppvärmning och nedjogg.

Strong – Stations-fys (45-60 min)
Gruppen för er som söker allsidig träning. Löpintervaller, styrka, löpskolning och spänst blandas över 4 stationer. Kan anpassas i den mån att uppvärmningen kan innehålla löpning/jogg/promenad eller stillastående övningar på plats.
Träningsvana: Ingen

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Om Urban Tribes

Vi på Urban Tribes är ett gäng som älskar löpning. Vi utbildar löp-coacher och erbjuder professionell grupplöpning för företag. Med vår kunskap och långa erfarenhet hjälper vi människor och företag att må bra, utvecklas och röra sig framåt. Vi tror på att man skapar en bättre värld genom rörelse och vår rörelse är löpning - något som vi vill göra både enkelt och tillgängligt så att så många som möjligt får chansen att springa.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:
21-28 feb 2022, Playitas Resort
18-25 mars 2022, La Pared – powered by Playits 
23-30 maj 2022, Sivota Retreat – powered by Playitas 
29 maj – 5 juni 2022, Levante – powered by Playitas 
2-9 oktober 2022, Porto Myrina – powered by Playitas 

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör från Urban Tribes 
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas Boka Playitas Resort Boka Sivota Retreat - powered by Playitas Boka Levante - powered by Playitas Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas