Löpträna med Urban Tribes på Apollo-hotell

I samarbete med svenska löpproffsen Urban Tribes gästas flera av våra Apollo Sports- och Apollo Mondo-hotell av deras duktiga ledare. Veckan kryddas utöver hotellets ordinarie program med löpspecifik träning i grupp.
All löpträning är gratis och målet med veckan är att ge alla deltagare en fantastisk löpupplevelse. Fördelarna är många, men dels för att bli en bättre löpare, för att träffa andra löpare på hotellet liksom uppleva mer än bara en strandpromenad.  Efteråt kommer du garanterat att känna dig bättre, starkare och framförallt nöjdare som löpare.

Alla kan vara med oavsett kondition eller snabbhet – Urban Tribes är specialister på att göra löpningen rolig och lättillgänglig för alla.

Om Urban Tribes

Vi på Urban Tribes är ett gäng som älskar löpning. Vi utbildar löp-coacher och erbjuder professionell grupplöpning för företag. Med vår kunskap och långa erfarenhet hjälper vi människor och företag att må bra, utvecklas och röra sig framåt. Vi tror på att man skapar en bättre värld genom rörelse och vår rörelse är löpning - något som vi vill göra både enkelt och tillgängligt så att så många som möjligt får chansen att springa.

Hur ser träningsveckan ut?

Träningsveckan består av olika morgon- och eftermiddagspass. Vissa dagar kan du delta i två pass om dagen, vissa dagar erbjuds ett längre pass. Vakna tidigt på morgonen och väcka kroppen med en morgonjogg och efter solen gått upp avsluta med en stretch innan frukost. Kanske blir veckans höjdpunkt ett långpass till en stad, att springa get-trail på Rhodos, sandlöpning i Fujairah, ökenlöpning på Fuerteventura eller ett spektakulär heldagsutflykt på Madeira. Passen hålls på svenska och engelska (vid behov) och alla från 15 år kan delta.

Ta med kläder som är anpassade för löpning, vatten/vattenflaska, energi vid behov och ett gott humör. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet. Uppdaterat program med samlingsplatser erhålls vid ankomst på transferbuss eller vid incheckning.

Det här har du att se fram emot:

  • Gratis löpträning med Urban Tribes
  • Ledning av proffessionella tränare
  • En härlig träningsvecka där alla kan delta!

Hur bokar jag?

Genom att boka in dig på något av hotellen under aktuellt datum för träningsveckan. Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 

Se alla träningsveckor och gästpass


Hotell, datum och träningsprogram

 

22-29 april 2019, Fuerteventura
La Pared
Se veckans träningsprogram


Passbeskrivning

Start2Run - ca 2km (45 min)
Gruppen för er som vill komma igång att jogga. Löpteknik blandas med jogg/gång, balans och enkla styrkeövningar. 
Träningsvana: Ingen

Run Proud - ca 3.5-4.5km (45 min)
Gruppen för er som vill hitta njutningen i löpningen. Löpteknik, blandas med jogg/lättare tempoökningar och styrka. Perfekt grupp för de som ser Vårruset/Staffesten/Blodomloppet (5km) som en framtida utmaning. 

Träningsvana: Orka jogga 10 min i ett svep

Run Happy - ca 6-8km (45 min)
Gruppen för er som gillar att springa. Det är utmanande intervall-/ fartlekspass där glädjen i löpning genomsyrar upplevelsen. Passar grupper där erfarenhet och snabbhet varierar. Oavsett nivå, från semi-elit/erfaren till den lite nyare löparen finner de flesta sin plats i den här gruppen. Passen tar ca 60 min inkl uppvärmning och nedjogg.

Fit2Run – Stations-fys (45-60 min)
Gruppen för er som söker allsidig träning. Löpintervaller, styrka, löpskolning och spänst blandas över 4 stationer. Kan anpassas i den mån att uppvärmningen kan innehålla löpning/jogg/promenad eller stillastående övningar på plats.


Träningsvana: Ingen


Hur bokar jag och vad kostar det?

Välj ett av hotellen nedan och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.