Det är gästspelet är inställt, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande gästspel här!

Löpträna med Urban Tribes på Apollo-hotell

I samarbete med svenska löpproffsen Urban Tribes gästas flera av våra Apollo Sports- och Apollo Mondo-hotell av deras duktiga ledare. Veckan kryddas utöver hotellets ordinarie program med löpspecifik träning i grupp.
All löpträning är gratis och målet med veckan är att ge alla deltagare en fantastisk löpupplevelse. Fördelarna är många, men dels för att bli en bättre löpare, för att träffa andra löpare på hotellet liksom uppleva mer än bara en strandpromenad.  Efteråt kommer du garanterat att känna dig bättre, starkare och framförallt nöjdare som löpare.

Alla kan vara med oavsett kondition eller snabbhet – Urban Tribes är specialister på att göra löpningen rolig och lättillgänglig för alla.

Om Urban Tribes

Vi på Urban Tribes är ett gäng som älskar löpning. Vi utbildar löp-coacher och erbjuder professionell grupplöpning för företag. Med vår kunskap och långa erfarenhet hjälper vi människor och företag att må bra, utvecklas och röra sig framåt. Vi tror på att man skapar en bättre värld genom rörelse och vår rörelse är löpning - något som vi vill göra både enkelt och tillgängligt så att så många som möjligt får chansen att springa.

Hur ser träningsveckan ut?

Träningsveckan består av olika morgon- och eftermiddagspass. Vissa dagar kan du delta i två pass om dagen, vissa dagar erbjuds ett längre pass. Vakna tidigt på morgonen och väcka kroppen med en morgonjogg och efter solen gått upp avsluta med en stretch innan frukost. Kanske blir veckans höjdpunkt ett långpass till en stad, att springa get-trail på Rhodos, sandlöpning i Fujairah, ökenlöpning på Fuerteventura eller ett spektakulär heldagsutflykt på Madeira. Passen hålls på svenska och engelska (vid behov) och alla från 15 år kan delta.

Ta med kläder som är anpassade för löpning, vatten/vattenflaska, energi vid behov och ett gott humör. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet. Uppdaterat program med samlingsplatser erhålls vid ankomst på transferbuss eller vid incheckning.

Hur bokar jag och vad kostar det?

Nedan presenteras hotell och datum där Urban Tribes löpledare befinner sig. Välj hotell, boka korrekt datum för dig och medföljande. All träning är kostnadsfri* och ingen föranmälan krävs.  
* avgift tillkommer för trail-utflykt på Madeira.

Aktuella datum:

17-24 mars 2020 I VIDAMAR, Madeira Inställd
6-13 april 2020 I La Pared, Fuerteventura Inställd

Det här har du att se fram emot:

  • Gratis löpträning med Urban Tribes
  • Ledning av proffessionella tränare
  • En härlig träningsvecka där alla kan delta!

Hur bokar jag?

Genom att boka in dig på något av hotellen under aktuellt datum för träningsveckan. Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Frågor? Mejla oss eller ring 08-519 307 07​.

Se alla träningsveckor och gästpass


Hotell, datum och träningsprogram

Se träningsprogram

17-24 mars 2020

VIDAMAR, Madeira

6-13 april 2020

La Pared, Fuerteventura

 

VIDAMAR Resorts Madeira

VIDAMAR Resorts Madeira

Välkommen till VIDAMAR Resorts Madeira, ett högklassigt hotell med perfekt läge och m... Läs mer
Från 6 914 SEK
Boka
La Pared – powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och s... Läs mer
Från 4 098 SEK
Boka
Playitas Hotel

Playitas Hotel

Även om det finns ett outtömligt utbud av sport och aktiviteter på Playitas Resort re... Läs mer
Från 3 248 SEK
Boka
Aqua Vista – Powered by Playitas

Aqua Vista – Powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska di... Läs mer
Från 6 900 SEK
Boka

Passbeskrivning

Start2Run - ca 2km (45 min)
Gruppen för er som vill komma igång att jogga. Löpteknik blandas med jogg/gång, balans och enkla styrkeövningar. 
Träningsvana: Ingen

Run Proud - ca 3.5-4.5km (45 min)
Gruppen för er som vill hitta njutningen i löpningen. Löpteknik, blandas med jogg/lättare tempoökningar och styrka. Perfekt grupp för de som ser Vårruset/Staffesten/Blodomloppet (5km) som en framtida utmaning. 

Träningsvana: Orka jogga 10 min i ett svep

Run Happy - ca 6-8km (45 min)
Gruppen för er som gillar att springa. Det är utmanande intervall-/ fartlekspass där glädjen i löpning genomsyrar upplevelsen. Passar grupper där erfarenhet och snabbhet varierar. Oavsett nivå, från semi-elit/erfaren till den lite nyare löparen finner de flesta sin plats i den här gruppen. Passen tar ca 60 min inkl uppvärmning och nedjogg.

Fit2Run – Stations-fys (45-60 min)
Gruppen för er som söker allsidig träning. Löpintervaller, styrka, löpskolning och spänst blandas över 4 stationer. Kan anpassas i den mån att uppvärmningen kan innehålla löpning/jogg/promenad eller stillastående övningar på plats.
Träningsvana: Ingen