Träningsvecka med Louise

Delta i en träningsvecka med fokus på att träningen ska vara rolig. Tillsammans med gästinstruktören Louise kommer du att få testa många olika träningsformer. Förhoppningsvis har du kul och hittar något pass som passar just dig!

Det finns plats för alla i denna träningsvecka, träningen är anpassad efter deltagarnas nivå.


Klassbeskrivningar

Yoga: Kan vara antingen hatha yoga eller yin yoga. Klassen fokuserar på att få dig att arbeta med din smidighet och fokuserar på din andning.

WOD: Är en förkortning för "dagens pass". Detta är vanligt förekommande i crossfit, här kan det vara allt mellan styrka och kondition till gymnastik och smidighet. 

Uthållighet: Består av enkla pulsbaserade övningar med fokus på uthållighet.

Löpning: Kan vara antingen ett intervallpass eller ett distanslopp. Nivån anpassas efter deltagarna.

Kettlebell: En introduktion till olika kettlebellövningar

Tabata: Här jobbar du i 20 sekunder, därefter har du 10 sekunders paus. En Tabata består av 8 omgångar och varar alltså 4 minuter.

Cirkelträning: Består av stationsträning. Det är framför allt fokus på funktionella övningar, både puls- och styrkeövningar, där du tar dig igenom hela kroppen. Vem som helst kan vara med.

Stretch & relax: Stretcha ut, varva ned och ladda om. 


Program

Gästinstruktören håller 2–3 klasser dagligen, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras vid ankomst.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser själv behöver du aldrig känna dig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekanta och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika lagen, oavsett nivå och du bestämmer tempot längs vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Det är kostnadsfritt att delta på gästinstruktörens pass för dig som bor på valt hotell den veckan. Klicka på den blå bokningslänken och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Boka din resa!

Info om veckan

Datum & hotel:

Avreseflygplats:

Stockholm, Köpenhamn

Dette indgår:   

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass
  • All träning med Louise

BOKA PLAYITAS RESORT

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören

Om Louise

Jag heter Louise, jag är 25 år gammal. Till vardags studerar jag vid Köpenhamns universitet, varifrån jag har en kandidatexamen i Folkhälsovetenskap. Jag gillar att springa både halv- och helmaraton och dessutom kör jag mycket crossfit.

Jag har undervisat flera lagtyper på Fitness World i 6 år, och dessutom har jag jobbat för Apollo Sports där jag var både träningsinstruktör och simtränare på Rhodos i ett år. Utöver mina studier arbetar jag som träningsinstruktör för ‘AerobicWeekends Sweden’ som bland annat arrangerar träningsresor i samarbete med Apollo Sports.

Jag tror att motivationen till en aktiv vardag kommer genom rolig träning, och därför älskar jag att motivera och inspirera andra människor att hitta sin form av en aktiv livsstil – oavsett om det är genom yoga, löpning, styrketräning eller något helt annat.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort