Träningsvecka med fokus på löpning och cykling med Kirstine & Jonas

Häng med på en rolig och motiverande träningsvecka, där gemenskap, löpning, styrketräning och cykling står i fokus.

Det blir en vecka där du får möjlighet att utmana dig själv, finslipa på din löpteknik och få en god förståelse för kombinationen mellan löpning och styrketräning och tillsammans med mycket mer.

Vi utlovar skratt, bra musik och inte minst – många svettiga och lärorika timmar tillsammans.


Klassbeskrivningar

Löpteknik - Fokusera på de grundläggande teknikerna och testa dessa i praktiken.
För den som vill erbjuder vi även filmning och feedback på löpningen.

Trail - Här ger vi oss ut i terrängen och springer, med en stor variation både uppför och nerför. Vi tar oss bort från asfalten och in i den kuperade terrängen.

Intervaller -  Det kan vara korta intervaller, långa intervaller eller en kombination. Vi kommer alltid att börja med en uppvärmning i gemensamt tempo. Intervallerna kommer sedan att organiseras efter nivå. Det kan vara 400 meters intervaller, backsprinter eller något helt annat.

Löpning - En bra gammaldags löpning där vi springer tillsammans. Vi sätter upp tempot för dagen, alla kan vara med och vi har möjlighet att dela upp oss efter nivå.

Styrketräning - Fokus på styrketräning som främst är inriktad på löpning, men som även är fördelaktigt i förhållande till triathlon. Fokus kommer att ligga på hur du kan optimera din löpning med styrketräning. Alla kan delta.

Cykling - Inomhuscykel anpassad till olika nivåer. Det blir hög puls, svett, peppig musik och förhoppningsvis mycket syra i benen. Passen kommer att vara mellan 50-60 minuter.

Utomhuscykel - anpassad till olika nivåer. Fokus kommer att ligga på att komma ut naturen för att stärka vår uthållighet. Notera, att du måste ta med din egen cykel eller hyra en cykel på Playitas.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.


Vem kan delta?

Våra sporthotell passar alla som har en aktiv livsstil! Reser du ensam så kan du räkna med att få likasinnade vänner på dessa resor. Följ med på en träningsresa med våra gästinstruktörer och där det ingår ett fullspäckat program och välj själv vad du vill delta i. Det går även bra att delta i hotellets egna pass, se schema för respektive hotell på plats - kan tillkomma extar kostnader för dessa pass. Du bestämmer nivå och tempo själv när du deltar i passen, alla från 15 år kan vara med.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum:
21-28 november 2022
16-23 januari 2023

Hotell: Playitas Resort 

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn

Det här ingår:                              

  • All träning under veckan med gästinstruktörna Kirstina och Jonas
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

BOKA

 

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

 


Om intruktörerna

Kirstine

Kirstine Skovgaard Andersen

En aktiv livsstil har varit i fokus för mig i många år och träningsgemenskapen har blivit en stor del av min vardag. Särskilt har jag en förkärlek för löpning, cykling och funktionell träning som är inriktad mot löpning. Jag har alltid varit fysiskt aktiv, men det var inte förrän 2011 som jag hittade glädjen med styrketräning och crossfit. Det utvecklades sedan att det förstnämnda kombinerades med löpning och senare triathlon. Mitt eget mål är att slutföra en ironman. Jag är utbildad DGI löptränare och har forskarutbildning i löpning, bl.a i relation till styrketräning och teknik. Dessutom är jag tränare i den lokala löparklubben på Frederiksberg i Köpenhamn, där jag älskar att kunna motivera och inspirera andra människor.

Jonas Manley Pedersens

Löpning har under lång tid varit min passion och något som jag verkligen värdesätter i min vardag. Löpning är mycket mer än bara löpning för mig. För mig handlar löpning om att använda kroppen på ett aktivt sätt. Det handlar om att pressa själv för att nå sina mål och tex se hur snabbt man kan ta sig på distansen 5000. Utöver tävlingsmomentet i löpningen så uppskattar jag lika mycket gemenskapen på lopp, både i den lokala löparklubben och på sociala medier. Jag har en YouTube-kanal där jag vloggar mina träningspass och förmedlar min egen kunskap och erfarenhet av löpning till andra. Jag är utbildad DGI löptränare, har gått olika kurser inom trail, löpteknik, andning mm. Jag är en löpare med stort L och jag ser fram emot att inspirera och motivera ännu fler att springa.

Se Jonas YouTube-kanal här


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort