Training Week

Sevim Genc

Välkommen till en träningsvecka fylld med träningspepp, svett och träningsverk tillsammans med Sevim. Sevim bjuder på träningspass med go energi, mycket svett och med dig som deltagare i fokus. Häng med på en rolig vecka fylld med träning i alla dess former, de ömma musklerna får du på köpet!


Klassbeskrivning

Stationsträning: 10-12 olika stationer, alla med olika typer av övningar och intensitet. Ett träningspass som stärker din kropp inifrån och ut. Du tränar med både verktyg och din egen kroppsvikt.

Kettlecross: 10-12 övningar upprepas i 3 set. Varje övning utförs under 40-50 sek, följt av 10-0 sek vila. Övningarna är tuffa, intensiteten hög och du utmanar både din styrka och uthållighet. Det finns dock alternativa övningar så att alla kan vara med. Övningarna är med Kettlebells och din egen kroppsvikt.

TRX: TRX är funktionell träning med sin egen kroppsvikt. Det är effektiv träning av hela kroppen, där du utnyttjar din egen kroppsvikt för att träna styrka, stabilitet, balans, core och kondition. Hälften av övningarna sker i en upphängd TRX-sele, vilket gör att dina coremuskler är ständigt aktiva
Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att bli ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika lagen, oavsett nivå och du bestämmer tempot längs vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om resan

Pris: 
All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell:

3-10 december 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Sevim Genc

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

 


Presentation av ledare

Sevim Genc

Sevim Genc

Jag är 48 år och har hållit på med styrketräning och rörelse i 34 år. Jag är otroligt aktiv och har varit det hela mitt liv. Förutom att vara före detta tävlingsidrottare livnär jag mig som tränare och teaminstruktör på heltid på Fitnessworld. Jag har en uppriktig passion för att hjälpa alla människor i alla åldrar, att göra skillnad på deras resa i livet, allt toppat med gott humör och bra energi.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas