Träningsresa med Magasinet iFORM

Playitas Resort, Fuerteventura

Följ med på magasinet iFORMs populära träningsresa till Fuerteventura och Apollos sporthotell Playitas Resort. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Häng med på en vecka full av sol, träning, glädje och möjlighet att skapa minnen för livet.


Om resan

Playitas Resort erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från iFORMs duktiga och passionerade instruktörer. Än en gång har vi satt ihop ett drömprogram med morgonyoga, löpning, promenader, effektiv intervallträning, styrketräning och funktionell träning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, vattenaerobics och mycket, mycket mer. 


Veckans program

Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core, vattenträning och Tabata till power walk och intervallträning. Några kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Våra iFORM-resor ger deltagare ny energi och inspiration tillräckliga för att nå de mål som du drömt om i åratal. Eller så kommer du hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Mer detaljerat program presenteras här inom kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. 


Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Reser du ensam finns möjlighet att betala lite extra för ett enkelrum.

Pris från: 15 398:-

Datum: 10–17 nov 2023

Hotell: Playitas Resort

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Playitas Resort
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program
  • Föreläsning och andra aktiviteter enligt program tillsammans med IFORM

​​​* Enkelrumstillägg 2000:-

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Med på resan/Om instruktörerna


iFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I iFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag. På resan följer fyra instruktörer med på resan, som du kan läsa mer om nedan!

Christina Heick

Christina är 38 år, personlig tränare och löpcoach. Hon är också en del av I FORMs online universum, så du kanske känner igen henne därifrån. Hon går till träningen med massor av energi och ett glatt humör. Hon ägnar sig huvudsakligen åt funktionell träning - med inspiration från de klassiska Puls- och Styrkepassen. Effektiviteten är fokus i träningen, för det ska kännas att vi tränar, så med Christina vid rodret är du garanterad svett i pannan och ett leende på läpparna. Du kan också se fram emot föredraget: ”Vad kan motion göra för dig när du går igenom en livskris.” 

Sara Christensen

Som chefredaktör på I FORM har Sara fingret i luften när det gäller alla de hälsoämnen som kan intressera I FORMs läsare. Vill du gärna veta mer om själva magasinet och det vi skriver om, är hon rätt person att prata med. Dessutom älskar Sara i princip all slags motion och hon sprider skön energi på många av de pass som du kan delta i på träningsresan. Missa inte heller hennes föredrag om träningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Annika Mahallati

Annika är 44 år och en passionerad yogainstruktör. Hon har undervisat i yoga sedan 2015, och går regelbundet på kurser för att vidareutveckla sig. Hon är också en del av I FORMs träningsvideo-värld. Hennes förhållningssätt till yoga är att det inte är så viktigt att följa en specifik form av yoga eller göra övningarna helt visuellt perfekt, utan att yoga ska vara för alla och göra gott för kropp, sinne och själ. Annika håller även föredraget “Yogans otroliga effekter”, där hon berättar sin egen historia, om att vara njurtransplanterad och av en slump upptäcka yoga. Yogan har sedan dess gjort en stor skillnad i hennes liv.

Malena Kindgren

Utbildad friskvårdskonsulent, personlig tränare och fystränare från Bosön. Mångårig erfarenhet inom träningsresor och Apollo Sports. I Sverige äger och driver Malena träningsanläggningen, Sporthuset i Surahammar och jobbar med kost- & hälsogrupper samt instruerar i bland annat core, dans, XCord och funktionell träning. Hon brinner för att inspirera till rörelse och hennes klasser är fyllda med energi, gemenskap och massa träningsglädje! 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort