Träningsresa med Magasinet iFORM

Playitas Resort, Fuerteventura

Följ med på magasinet iFORMs populära träningsresa till Fuerteventura och Apollos sporthotell Playitas Resort. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Häng med på en vecka full av sol, träning, glädje och möjlighet att skapa minnen för livet.


Om resan

Playitas Resort erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från iFORMs duktiga och passionerade instruktörer. Än en gång har vi satt ihop ett drömprogram med morgonyoga, löpning, promenader, effektiv intervallträning, styrketräning och funktionell träning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, vattenaerobics och mycket, mycket mer. 


Veckans program

Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core, vattenträning och Tabata till power walk och intervallträning. Några kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Våra iFORM-resor ger deltagare ny energi och inspiration tillräckliga för att nå de mål som du drömt om i åratal. Eller så kommer du hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Mer detaljerat program presenteras här inom kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. 


Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Reser du ensam finns möjlighet att betala lite extra för ett enkelrum.

Pris från: 16 998:-

Datum: 8-15 nov 2024

Hotell: Playitas Resort

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Playitas Resort
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program
  • Föreläsning och andra aktiviteter enligt program tillsammans med IFORM

​​​* Enkelrumstillägg 3000:-

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Instruktörer presenteras här inom kort!


iFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I iFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag. 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort