Träningsresa med BeFair

Playitas Resort, Fuerteventura

Vill du komma hem efter din semester, mitt i mörkaste november, och känna dig stark och full av energi? Våga! Följ med oss på en träningsupplevelse fylld med varierad träning, inspiration och kunskap.  Veckan med BeFair bjuder på konditions-och styrketräning i vatten och på land, yoga, föreläsningar, workshops och simträning - Allt med stänk av glädje.  


Om resan

I BeFair älskar vi rörelse och det lyser igenom i veckans alla aktiviteter. Du kan förvänta dig en härlig blandning av pass, med olika syfte och grad av utmaning. Våra instruktörer har lång erfarenhet och kan konsten att leda dig som deltagare oavsett nivå och träningsvana.  

Rörelsen kompletteras med rörlighet och yoga, samt lärorika föreläsningar och workshops. Gör plats i väskan för smarta tips och råd som du kan ta med dig hem för en hälsosam vardag. 


Program & passbeskrivningar

Passbeskrivningar Program

Utöver passen blir det samkväm, föreläsningar, workshops, HLR-utbildning och massor av annat kul. Playitas Resort och Fuerteventura erbjuder förutom sol, värme och härliga omgivningar ett varierat träningsutbud som du också kan ta del av under din resa med oss.  

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. 


Vem kan delta? 

Resan är öppen för alla, du behöver inte vara aktiv medlem hos BeFair för att följa med. Du kan delta oavsett förkunskaper, varje klass går att anpassa efter dina förutsättningar.  

Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya härliga vänner och fyll på med välbehövlig inspiration. Det går självklart jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner! 


Utrustning 

Utöver bra skor, både för träning inomhus och utomhus, träningskläder, etc. behöver du inte ha med dig någon särskild utrustning.  

Info om veckan

Pris från: 13 998:-  Fullbokad!

Datum: 13-20 november 2023 

Hotell: Playitas Resort 

Avresa från: Göteborg, Köpenhamn, Stockholm 

Det här ingår:  

  • Flyg tur/retur inkl bagage  
  • Transfer 
  • Mat på flyget  
  • Del i dubbelrum    
  • Halvpension 
  • Ledarledd träning enligt program   
  • HLR-utbildning 
  • Föreläsningar och workshops 

* Enkelrumstillägg 2500:- 
 
Begränsat antal platser. 

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktörerna


 

Frida Knutsson är instruktör i mobility, spinning, core, cirkel, senior samt träning inspirerad av crossfit. På Fridas pass möter du en utmanande och coachande ledare som alltid skapar en trygg träningsamosfär. Hon brinner för att få människor i rörelse, och kan konsten att skapa träningsglädje. 

Som utbildad hälsovetare med inriktning biomedicin, personlig tränare, kostrådgivare och idrottskonsulent har Frida bl.a. arbetat som friskvårdsansvarig och utvecklare på anläggningar i såväl Skåne som Småland och Stockholm men även på IFK Växjö, Smålandsidrotten och Smålands ishockeyförbund. Hon har 15 års erfarenhet i träningsbranschen och är även en av delägarna i Växjö Träningsfabrik.  

 

Martina Lennartsson instruerar olika former av yoga, från fysiskt flödande till stillsam yin. Hennes pass kännetecknas av lugn och närvaro, alltid med närhet till skratt. Som deltagare kan du räkna med att bli sedd, och tryggt guidad genom andning och positioner. 

I BeFair är Martina marknadschef, något som hon kombinerar med företagande inom yoga och träning. I grunden har hon en utbildning i kommunikation samt 15 års erfarenhet inom yoga och träning.  

Josefine Lindberg brinner för att inspirera människor att komma i rörelse och ledordet är att alltid få sina deltagare att känna träningsglädjen och att de är fantastiska som de är!  

Till vardags jobbar Josefine som verksamhetschef på en av Befairs anläggningar, Munktellbadet i Eskilstuna. Parallellt driver hon ett träningsföretag där hon bland annat utbildar grupptränare, är fystränare inom olika lagsporter, leder gruppträning i spinning, skivstång, core och cirkelträning samt instruerar på olika träningsevent. Josefine har även en stående programpunkt med träning på P4 Sörmland och badminton har en särskild plats i hennes hjärta då hon varit aktiv i sporten sedan barnsben. 

 

Maria Rehn (fd. Karlson) älskar att cykla och instruerar spinning, cirkel, mobility samt träning inspirerad av crossfit. Hennes energi verkar aldrig ta slut, och att lyfta deltagarna och skapa flow i träningen är hennes styrka. Till vardags är Maria VD i BeFair, och även en av delägarna i Växjö Träningsfabrik. Hon har en utbildning inom organisation och ledarskap och har jobbat som chef och ledare i snart 20 år, varav 15 i träningsbranschen. 

Christoffer Andersson har simning som passion och kommer med varm hand att guida dig som är nyfiken på den ädla konsten crawl. Även för dig som är nyfiken på en introduktion i fjärilsim eller som vill utforska hur ditt bröstsim kan bli mer motion än rekreation. Som deltagare kommer du utifrån dina förkunskaper få upptäcka vattenglädje på ett nytt sätt, med en närvarande och empatisk instruktör. Christoffer jobbar som verksamhetsansvarig på Eskilstuna Simklubb och har mångårig erfarenhet av simundervisning för barn, ungdomar och vuxna - från nybörjare till elitnivå. Den egna träningen är inriktad mot simning i bassäng och öppet vatten samt swim-run och erbjuds det ett tävlingstillfälle så är ett deltagande inte långt bort. 

Pia Carlsson

Pia Carlsson är ledare i vattensport och gruppinstruktör inom flera områden, bl.a. tabata, aerobic, step och funktionell träning. Hon är dessutom simlärarutbildare, HLR instruktör och instruerar på SUP (Stand Up Paddleboard). Pia ägnar mycket tid även under vattnet, då dykinstruktör varit en yrkesprofession för henne i många år.

På Pias pass lyser det igenom att hon har en passion för vatten och träning. Det är helt enkelt ett måste för henne att må bra - och det är lätt att ryckas med i känslan som deltagare. Det ska vara gott att leva!


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort