Träning för hela kroppen med PT Marita Storvoll

Följ med på en inspirerande och motiverande träningsvecka med Marita Storvoll. Testa nya träningspass och utmana dig själv!

Marita är en erfaren tränare och kommer anpassa träningen så att alla kan vara med. Det blir allt från styrka, kondition, rörelse, avslappning och koordination. Hennes mål är att få dig att tycka att träning är roligt och inte bara jobbigt. Det är också viktigt för henne att du får kunskap om varför vi tränar på det här sättet, vilka muskler vi använder och att du gör övningarna rätt. Det gör att du får snabbare progression och slipper skador. Du kommer säkert att upptäcka nya och spännande sätt att träna som du kan ta med dig hem till vardagen.


Klassbeskrivningar

Avslappning/Yoga: Marita kör en blandning av rörelseträning, avslappning och vanlig yoga. Detta för att gemeneman ska kunna ta del av klassen och ha nytta av den.

Intervall/Jogga: Här snörar vi på oss våra tränare och utforskar området. Oavsett om det är roliga intervaller, eller bara en skön joggingtur.

Bootcamp/HIIT: Här kommer vi att använda olika intervallformer i kombination med styrkeövningar, oftast kroppsvikt. Målet är att förbättra konditionen och stärka hjärtat.

Dagens WOD: Funktionell träning, eller "crossfit", som de flesta kanske har hört talas om. Den här klassen kommer att variera mycket, allt från olympiska lyft till ett uppsatt WOD/pass som vi ska ta oss igenom tillsammans, antingen i form av parträning eller ensamma.

Vattengympa: Här ska vi ha kul i poolen! Antingen i form av dans, men också ovana övningar i intervallformer som utmanar kroppen i vattnet.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören ingår. Boka bara din resa med oss ​​till hotellet för veckan i fråga och häng med på träningen.

Datum och hotell:
28 maj - 4 juni 2023 Levante - powered by Playitas

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Detta ingår:

  • All träning denna vecka med gästinstruktören Marita Storvoll
  • Hotell och träningsanläggning i toppklass 

Boka Levante – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Marita Storvoll

Marita Storvoll

Marita har alltid älskat träning, och alla träningsformer. Hennes mantra är ju mer varierad träning du tränar, desto större progression får du i de olika träningsformerna, samt färre skador. Marita har arbetat som Personlig Tränare och dietist sedan 2015. Hon har gått ett antal kurser genom åren inom olika typer av träning, allt från Tyngdlyftning, kettlebell, sling, yoga, gymnastik mm. Allt detta använder hon när hon undervisar. Hennes viktigaste jobb nu är att vara mamma till sina 2 flickor. På grund av en hektisk vardag har hon lärt sig sätt att träna som tar kortare tid men är lika effektiva! Hon driver vanligtvis sitt eget företag. Där hon bland annat har Bootcamps, Träning under och efter graviditet, PT-klasser, nätklienter och nätklasser för företagshälsovården Aktimed.


 

Hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas