Padel, tennis & gruppträningsresa med Swedish Training Camp

Levante - powered by Playitas, Rhodos

Välkommen till en träningsresa i samarbete med Swedish Training Camp, en härlig mix av padel, tennis och gruppträning! Vi fyller dagarna med träning, sol, bad och härlig gemenskap på sporthotellet Levante - powered by Playitas


Om resan 

Ledarna från Swedish Training Camp kommer att inspirera dig med sin passion och glädje för rörelse och fysisk utveckling. Kombinerat med föreläsningar, god mat och härlig gemenskap med likasinnade så kommer detta bli en toppenvecka! Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket eller hur lite du vill delta i. Varje dag erbjuder vi en buffé av träningspass och aktiviteter att delta i samt dagliga padel och tennisträningar.


Veckans program

Program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


Klassbeskrivningar

 

Powerwalk - Vi går fort så det rinner på ryggen.

Padel – Alla får möjlighet att spela 90 min varje dag. Vi delar in i jämna grupper.

Tennis – Alla får möjlighet att spela 90 min varje dag. Vi delar in i jämna grupper.

Intervaller - Distans eller intervaller, i omgivningarna runt hotellet.

Intervaller med tekniktips - Olika intervaller i backar eller olika tidsintervaller. Vi går även igenom bra tips och teknik för att förbättra löpningen. Går bra att medverka även i ”powerwalking”.

Styrkeboxen - Utveckling i styrketräning. Detta är vårat mest populära pass där vi tränar 3 muskelgrupper per pass samt en cardio del, där vi roterar i 4:a olika cirklar. Styrkeboxen återkommer varje dag under våra träningsresor och är uppskattat av alla både vana som ovana i gymmet. Vi hjälper alla att ta nästa nivå och du kommer märka en utveckling på bara 1 vecka.

Cardio Hiit - Högintensiv träning för ökad kondition och fettförbränning. Detta är kontrasten till Styrkeboxen och vårt lika populära pass som styrkeboxen. Men nu snackar vi pulsträning. Upplägget är detsamma som Styrkeboxen dvs 4:a olika cirklar innehållande olika konditionsövningar. Det är baam, boom och all in. Cardio Hiit är även detta ett återkommande pass varje dag hela veckan. Perfekt för att få bättre kondis och köra slut på sig själv. Alla kan vara med då vi jobbar i tidsintervaller helt individuellt i gruppen.

MRL - Fokus på att stärka upp mage, rumpa och lår. Ett uppskattat pass för alla. Mycket bra för att även stärka upp kring knäleder och höfter och coren. Ett viktigt pass även för att förebygga skador.

Boot Camp - Träning i närområdet eller på stranden med kroppen och naturen som redskap. Kan förekomma boxinspirerande övningar. Mycket team work och high five. Lekfullt och kul!

Core - Kroppskontroll med långsamma rörelse. Fokus på mage, rygg & rörlighet.

Strech & avslappning - Vi mjukar upp och stretchar kroppen i långsamma rörelser. Vi kan både börja och avsluta med avslappning/mindfulness. Barfota på mattan med flödande musik.


Vem kan delta?

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat sedan länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och på att få alla att trivas. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du kommer att träffa många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och som du kommer skapa minnen för livet med. 


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp ingår och är en del av bolaget Golden Wellness AB som ägs och drivs av Petra och Håkan. Både Petra och Håkan arbetar med event och träningsföretaget Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Swedish Training Camp har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

Pris från: 14 998:-

Datum: 6-13 oktober 2024

Hotell: Levante – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:                     

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Levante - powered by Playitas
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Swedish Training Camp
  • Goodiebag 
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Boka oktober 2024
Sista dag för bokning 22 september 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]

Om instruktörerna

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Håkan Johansson - Certifierad Tenniscoach, padelcoach och fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år. 

Beroende på antal resenärer har vi fler grymma instruktörer med oss på resan. De har många års erfarenhet av träning & träningsresor. Dessa presenteras i programmet senast 2 månader innan avresan.


Om hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas