Strong, fit and fun-week

Strong, fit and fun-week

Häng med på intensiv, lärorik och superpeppande träningsvecka på något av våra Apollo Sports - powered bu Playitas hotell tillsammans med våra pedagogiska instruktörer Trine Lund och Torben Bjerre.


Klassbeskrivningar 

Daily WOD: Ett funktionellt Crossfitt insirerande pass som kan anpassas till alla oavsett träningserfarenhet. Vi arbetar med den edgan kroppsvikten men använder också redkap.  

Mobility/yoga: Rörlighetsträning är övningar som tar muskler, senor och leder genom hela deras rörelseomfång. Träningen ökar därmed din "Range of Movement", och du kommer att märka en förbättring i din dagliga träning. Dessutom kombinerar vi med några yogaövningar för att få med hela kroppen. 

Dancefitness: Här dansas det för hela slanten. Enkla koreografier för alla. Och du får gärna sjunga med! 

Aqua-träning: En form av vattengympa där vi använder olika flytande redskap i poolen. Det blir även en del dans i själva poolen.

Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  

Vem kan delta?

All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Trine Lund & Torben Bjerre

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Trine Lund

Om Trine Lund

Bor utanför Århus, Danmark. EREPS certifierad fitnessinstruktör och personlig tränare. Utbildad Nutrition Coach och certifierad mobilitetscoach. Lär även ut Crossdance, Dancefitness, Body toning, Mage/Bol/Lår på olika gym.

Som instruktör är jag väldigt "på" och gillar verkligen att sjunga med i låtarna. Även om jag alltid sjunger falskt. Jag bryr mig verkligen om att alla deltagare får ut något av sin träning och att de har roligt under tiden.

Jag ser till att anpassa de olika övningarna eller rörelserna så att alla kan vara med i mina pass.

Torben-Bjerre

Om Torben Bjerre

Bosatt i Aarhus, Danmark, utbildad CrossFit Level 1-instruktör, och är för närvarande volontärinstruktör i "Sport X, Aarhus", en ideell förening som erbjuder utomhuslagsträning baserad på CrossFit och funktionell träning.

Höll teamträning på mitt arbete under hela Corona-avstängningen. Tidigare erfarenhet från fitnesscenter, crossfitbox och USA:s militärbas - US Air Force.

Som instruktör är jag väldigt närvarande – du kommer att kunna höra mig och känna min energi. Jag går helt upp i den musik jag använder, och när stämningen är riktigt hög kan det bli ett danssteg eller två. Det ska vara jobbigt, men det ska också vara roligt.


Om hotellen


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas