Strength Balance & Stability Week

Linnea Andreasson

Vår erfarna och omtyckta instruktör Linnea Andreasson sätter sig återigen på flyget ned till härliga Porto Myrina – powered by Playitas på genuina Limnos och guidar oss genom två veckor sprängfyllda av härligt varierad träning!


Om veckan

Under denna vecka har du chansen att fylla på träningskontot med många svettiga träningspass. Linneas träningsveckor är en gott – och blandatpåse av lugn och avslappnande yoga, endorfinstinna spinningpass, vattengympa med inslag av poolparty och såklart högintensiva cirkelpass och bootcamp. Vill du få en kickstart på försommaren med en träningsresa som innehåller varierade träningspass och hälsosam mat i härlig grekisk försommarvärme? Då är det klart du ska med på denna resa!


Klassbeskrivningar

Morning yoga ger oss en långsam och skön start på morgonen där vi sträcker ut och väcker kroppen. Vi arbetar med vår andning, solhälsningar och kombinerar långsam stretch med flöde. Passar även de som aldrig har provat yoga förut.

Stretch & Relax där vi sträcker ut och mjukar upp vår kropp i ett långsamt tempo, med lugn musik samtidigt som vi kopplar av och varvar ner. Enligt mig är det helt klart det bästa sättet att avsluta dagen.

Booty burn fokuserar på att bygga styrka i våra ben och rumpa. Vi aktiverar sätesmuskulaturen med hjälp av gummiband och kroppsviktsövningar.

Spinning eller indoor cycling är min personliga favorit för konditionsträning. Vi låter musiken guida oss genom vårt träningspass. Vårt tempo och intensitet på cykeln styrs av musiken. Passen innehåller uthållighet, styrka, intervaller och högintensitet. Här har du möjlighet att anpassa helt efter din egen förmåga.

Core är ett 30 minuters medelintensivt träningspass där vi fokuserar på bålmuskelaturen. Vi minskar risken för skador i vår vardag och träningspasset bidrar till en stark hållning.

HIIT står för högintensiv intervallträning och där målet är att pusha dig själv utanför din komfortzoon inom intervallerna. Vi arbetar med högintensiva block som utmanar både kondition och styrka. Passet kan skalas upp och ner så att alla kan vara med.

HIIT/CORE där vi kombinerar högintensiv intervallträning med bålträning. En brännande känsla i magmusklerna samtidigt som vi höjer pulsen. En kul kombination!

Tabata ger oss möjlighet att ta vår konditionsträning till nästa nivå med högintensiv intervallträning. Här ger vi allt i 20 sekunders och återhämtar oss i 10. Detta passar dig perfekt som tycker om att ha en kortare tid där du ska ge maximalt.

Circuit är stationsträning för hela kroppen. Här använder vi vikter och utmanar både styrka och kondition. Du bestämmer själv nivån genom att anpassa tempo och vikter.

Strength, balance & stability där vi fokuserar på tre huvudområden: styrka, balans & stabilitet. Vi använder oss av vår egen kroppsvikt och fokuserar på att styrka de små musklerna i kroppen dör att förebygga skador.

Aqua fitness eller som jag vill kalla det - poolparty. Här sjunger, dansar och tränar vi till både nya och gamla favoritlåtar. Vattenträning är en av de mest skonsamma träningsformerna, men mer utmanande än man kan tro.

Bootcamp där vi utnyttjar att vi är starkare tillsammans och använder oss av teamwork. Se till att ta med dina bästa peppande ord till dina lagkamrater och se till att ni kommer i mål tillsammans. Ett helkroppspass där vi framför allt använder oss av kroppsvikt och konditionsövningar.


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:                        

5-12 maj 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

12-19 maj 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Linnea Andreasson

Min resa som gruppträningsinstruktör startade för 3 år sedan när jag var med och öppnade upp Sivota Retreat som sportinstruktör för Apollo. Efter det har jag haft 5 säsonger till som sportinstruktör på Apollos sporthotell bland annat Porto Myrina, Aqua Vista & Levante. Det finns ingenting bättre än träningsglädje och att få dela den med er!

På mina klasser vill jag att alla ska känna sig välkomna och jag vill bidra med positiv energi och inspiration.
Kanske är just din utmaning att sakta ner och vara i nuet, bli starkare, öka din rörlighet eller utmana konditionströskeln. Oavsett vad din utmaning är vill jag att du ska hitta något som passar dig och alla mina klasser går att anpassa efter din förmåga. Mitt mål är att mina klasser ska vara en boost för din väg mot ett hälsosammare liv!

 

 


Om hotellen

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas