Stark kropp & lugnt sinne

Inger värdesätter kvalitet och teknik i träningen och kommer lägga stor vikt vid just detta i sina klasser. Under denna vecka kommer du att lära dig mycket om träning och få personliga tips och råd för att förbättra din teknik i övningarna. Inger är en erfaren tränare och har bakgrund inom triathlon.


Passbeskrivningar:

Styrka: Styrkepass med utrustning som skivstänger/hantlar eller miniband. I detta pass använder vi oss av motstånd såsom fria vikter, skivstänger eller gummiband exempelvis. Här bygger vi styrka och fokuserar på god teknik i alla övningar. I detta pass kan det hända att du väcker muskler du inte visste att du hade!

HIIT: Högintensiv intervallträning, här jobbar vi med korta intervaller med hög intensitet. Här kan vi varva med inslag av både styrka och kondition, men pulsen skall ligga högt och en skön känsla infinner sig efteråt! Detta pass funkar bra för alla att delta i då det alltid går att förenkla övningarna om det behövs.

Cirkelträning: Klassisk cirkelträning med eller utan utrustning. 

Tabata: En typ av intervallträning där vi jobbar i 20 sekunder och vilar 20. Hög puls och mycket effektiv och rolig träning!

Core: Här stärker vi hela bålen, mage och rygg. 

SomaMove: En timmes flöde och styrka för hela kroppen. Klassen kan kallas dynamisk styrketräning eftersom längd, rörlighet och styrka verkligen utmanas.

Mobility: Ökad mobilitet är målet med denna klass.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.


Vem kan delta?

Alla kan vara med i de olika klasserna, oavsett tidigare erfarenheter. Du måste dock ha fyllt 15 år.

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören ingår. Boka bara din resa med oss ​​till hotellet för veckan i fråga och häng med på träningen.

Datum & hotell:

  • 10-17 juli 2023 på Sivota Retreat – powered by Playitas.
  • 8-15 oktober 2023 på Levante – powered by Playitas.

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Inkluderat:                    

  • All träning denna vecka med gästinstruktören Inger
  • Träningsfaciliteter och hotell i toppklass

Boka Sivota Retreat – powered by Playitas

Boka Levante – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören


 

Inger Erik Ravndal

Inger Eik Ravndal

Inger är personlig tränare och har en mångsidig träningsbakgrund med ett stort hjärta för styrke- och kroppsviktsträning med korta och effektiva pass. Hon har erfarenhet av utomhus-bootcamps i grupp, över 1 300 digitala liveträningstimmar på träningsportalen Naardic, träningsresor med IFORM, grundtränare på Wang ung, samt seniorträning i grupp.

Hon har genomfört Mallorca Ironman 70.3, är licensierad pt och SomaMove-instruktör förutom Kettlebell-tränare nivå 1 och 2 från Australien.

Inger är en engagerad, välkomnande och positiv träningspartner. Hon är mån om kvalitet och teknik i passen och hon gillar att träna människor på ett sätt som gör att de lär sig på vägen och att de vågar släppa gamla träningsmönster. Hon älskar sol och varma dagar, är mån om daglig rörelse och folkhälsa, gott kaffe och mörk choklad.


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas