Powervecka med Petra & Mia - Boosta din löpning!

La Pared - powered by Playitas

Vill du boosta din löpning & kicka igång löpsäsongen på allra bästa sätt? Då har du hittat helt rätt resa! Tillsammans med Petra Månström och Mia Thomsen kommer du få en vecka fylld med härlig löpning på fantstiska Fuerteventura, där vi samtidigt guidar dig igenom löpteknik, kvalitativ styrketräning för löpare, rörlighet och skadeförebyggande träning. Efter denna vecka har du alla nycklar för att ta din löpning till nästa nivå!


Om resan

Du kan förvänta dig en vecka som fyller på din kunskapsbank med mängder av nya övningar för att förbättra din löpning och samtidigt hålla dig skadefri. Vi kommer fylla träningskontot med mängder av kilometrar, fördelat på såväl kortare morgonjoggar till längre löppass. Terrängen varierar alltifrån asfalt till grusväg och öken. Här blandas informativa, genuina föreläsningar med härliga gemensamma middagar som ger utrymme för löparhistorier och utbyten av tips & trix med likasinnade.


Klassbeskrivningar

Löpning där vi varierar mellan lugna morgonjoggar och längre löppass i olika terränger. Vi springer bland annat i öken, på asfaltsvägar, grusvägar och stränder.

Styrketräning för löpare där vi fokuserar på övningar som kommer hjälpa oss bygga en stark kropp och undvika skador.

Rörlighetsträning där vi fokuserar på att optimera vår rörlighet inför löpningen, dels för förbättrad löpteknik, men också i skadeförebyggande syfte.


Program

Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Denna resa vänder sig till dig som kan springa 5–10 km och vill ta din löpning till nästa nivå. Kanske har du tänkt att springa en halvmara eller rentav ett maraton? Hur snabbt du springer spelar ingen roll, vi tar det lugnt och anpassar farten och passen i olika grupper.

Pris från 12 298: -

Datum: 8-15 mars 2024

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:  

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum/lägenhet på La Pared – powered by Playitas
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Petra & Mia
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg: 2500:-

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Petra Månström tyckte att löpning var det värsta som fanns. Trista minnen från skoltidens idrottslektioner hade etsat sig fast. Men så hände något. Vid 33 års ålder hörde hon sig själv tacka ja till att springa Stockholm Marathon 2010 och dokumentera sin resa mot startlinjen på en blogg på Svenska Dagbladets sajt. Snabbt blev Maratonbloggen sajtens mest lästa blogg och Petra blev Maraton-Petra med hela svenska folket. Sedan dess har det hunnit bli en hel del fler maraton, ultramaraton och En svensk klassiker. Petra har gett ut två böcker om löpning, är licensierad personlig tränare och löpcoach och medverkar som träningsexpert i Nyhetsmorgon. Hennes motto är: ”Hellre snyggt än snabbt!”

Maria Thomsen bestämde sig för att tag i sin hälsa, gå ner i vikt och sluta röka. Den ena utmaningen avlöste den andra. När maratondistansen inte räckte lade hon till distans. Mia springer hellre långt än snabbt. I sin strävan för att bygga en evighetsmaskin tar hon träning, pannben, positiv energi och mat till hjälp. I somras sprang Mia Sveriges längsta lopp, Trans Sweden (54,5 mil) och har som enda svensk tagit sig i mål på Marathon des Sables Peru 250 kilometer. På sin fritid coachar hon löpare på olika distanser, och bloggar under namnet Marathonmia.


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas