Positiv energi med Hilde Groven

Välkommen till en vecka med mycket pulsträning, kombinerat med styrka och en stor dos skratt och träningsglädje. Hilde är en sprudlande instruktör som får dig att göra det lilla extra. Hilde är sjukgymnast så du får bra handledning och anpassning vid behov.


Passbeskrivningar:

Puls/styrka: Konditionsträning med enkla steg till catchy musik. Klassen avslutas med stärkande övningar för hela kroppen.

Styrke/rörlighet: En styrkeklass där vi jobbar med styrka för de stora muskelgrupperna, samtidigt som vi utmanar rörligheten.

Styrkeintervaller: Konditions- och styrkepass. Övningar kan anpassas så att alla kan vara fler.

Bootcamp: En tuff klass med både styrke- och konditionsövningar, där du blir pushad lite extra.

Cirkelträning: Stationär träning med styrka för hela kroppen. Övningarna kan enkelt anpassas till olika nivåer.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.


Vem kan delta?

Våra sporthotell passar alla som har en aktiv livsstil! Reser du ensam så kan du räkna med att få likasinnade vänner på dessa resor. Följ med på en träningsresa med våra gästinstruktörer och där det ingår ett fullspäckat program och välj själv vad du vill delta i. Det går även bra att delta i hotellets egna pass, se schema för respektive hotell på plats - kan tillkomma extra kostnader för dessa pass. Du bestämmer nivå och tempo själv när du deltar i passen, alla från 15 år kan vara med.

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören ingår. Boka bara din resa med oss till hotellet för den aktuella veckan och se schemat gästinstruktörens pass på plats på hotellet.

Datum & hotell:

  • 17-24 september 2023, Levante – powered by Playitas.

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta är inkluderat:                    

  • All träning denna vecka med gästinstruktören Hilde
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

Boka Levante – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Hilde Groven

Hilde Groven

Hilde Groven är en motiverande och erfaren instruktör. Hon är mån om att hjälpa dig att gå den extra milen, så att du får ett effektivt träningspass. Hilde arbetar till vardags som sjukgymnast anpassar övningarna så att dem passar just dig!


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas