Kroppskontroll

Michella Huban

Vill du knäcka koden till några av de gymnastiska rörelserna du kan se runt omkring dig? Vill du få en bra teknisk genomgång av de olika färdigheterna och öka din kroppskontroll, samt öka din smidighet? Följ med på denna vecka!

Det finns möjlighet att delta på alla klasserna oavsett tidigare erfarenhet och nivå! Det enda som förväntas av dig är ett positivt, öppet sinne – så kommer resten av sig självt.


Passbeskrivningar

Gymnastics Skill Training: Funktionell träning för alla nivåer. Skulle du vilja bli vassare på olika gymnastiska färdigheter, såsom kipping/butterfly pullups, handstand pushups, toes to bar, bar/ring muscle ups etc – då är denna klass för dig! Vi kommer att jobba med roliga progressioner längst vägen, och jag kommer att anpassa dagens gymnastikfärdigheter till just din nivå – så att du får ut så mycket som möjligt av klassen. 60min. 

WOD: Workout of the day – Där balans och koordination kommer stå I focus. Hela kroppen är i rörelse och alla kroppens muskelgrupper kommer att få jobba. Vi kommer att arbeta med hantlar, skivstänger, kettlebells, vikter och kroppsvikt. 55min.

Mobility:  Mobilitet = rörlighet + styrka. Vi arbetar med dynamiska stretchningar som ska öka styrkan i olika ytterpositioner, speciellt med fokus på fotled, höft och axelrörlighet. 60min. 

LOWER BODY: Träning för hela underkroppen.

UPPER BODY: Träning för hela överkroppen.

Assisterande styrka & CORE: Rehabiliterande styrkeövningar för axlar, höfter och knän, samt fokus på en stark core. Kom gärna 10-15 minuter tidigare till klassen om du har några frågor eller om du har skador som vi kan ta hänsyn till. 55min.

EMOM: En uppsättning olika kroppsviktsövningar utförda i början av minuten. Every minute on the minute. 45 min.

Stretch and relax: Kom ned i tempo och sträck ut din kropp till lugna toner. Vem som helst kan vara med. Alla klasser kan anpassas för att passa alla, oavsett nivå. 55 min.


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2-3 timmars daglig gruppträning, med undantag för ankomst – och avresedagar. Programmet presenteras efter ankomst.


Vem kan delta?

Våra Apollo-Sports hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil, och om du reser själv kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett nivå, och tempot bestämmer du själv längst vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag & vad kostar det?

Träningen är gratis för dig som bor på utvalt hotell under den aktuella veckan. Klicka på den blå bokningslänken och gå till aktuellt datum.
* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: Träningen är gratis för dig som bor på utvalt hotell under den aktuella veckan. Klicka på den blå bokningslänken och gå till aktuellt datum.
* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum och hotell:

14-21 feb 2025,  Playitas Resort

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta är inkluderat:                                     

  • Hotell & träningsresort i toppklass
  • Träning med Michella

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Michella Huban

Michella Huban

Jag heter Michella Huban, jag är 29 år och har undervisat i CrossFit-gymnastik i snart 8 år. Till vardags studerar jag till sjukgymnast. Jag har alltid varit otroligt nyfiken på hur vi individuellt rör oss, och i förlängningen hur vi kan optimera vår rörelse. En bättre rörelse = mer kroppsfrihet = livskvalitet och glädje. Jag har själv känt detta på min egen kropp, och det är vad jag lär andra att uppleva.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort