Jumping fitness med Charlotte & Betina

Playitas Resort, Fuerteventura

Kom och bli svettig, skratta och få en helkroppsträning med den väldigt uppskattade träningsformen Jumping Fitness. Det kommer garanterat att bli en svettig fest, massor av skratt och massor av bubblande endorfiner på din semester! Har du aldrig testat Jumping Fitness så måste du testa det! Det kommer att finnas olika klasser varje dag för att möta allas träningsnivå.


Klassbeskrivningar

Jumping fitness Basic (Lätt/medel) Här används de 15 stegen från Jumping Fitness. Medeltempo och tekniskt lätt och enkelt. Det är inlagda pauser där du har tid att hämta andan och sänka pulsen.

Jumping fitness Fatburner (Medel/Hård) Här är det extra fokus på förbränningen. Raskt tempo, aningen snabbare rörelser, var 3:e låt är en löplåt. Teknisk, medelhög nivå. Inte så långa pauser.

Jumping fitness Jumping Fitness (Medel/Hård) Här kör vi på i högre tempo med lite mer koreografi inklusive minst 2 steplåtar. Kortare pauser.

Jumping fitness Jump/styrka (Medel) Varje låt är i högt tempo för att få upp pulsen, varannan låt fokuserar på styrkeövningar där vi tränar ben, sätesmuskler, rygg, mage och armar. Tekniskt lätt.

Jumping fitness TEMA Under veckan kommer instruktörerna att köra några klasser med ett genomgående tema. Till exempel 80's 90's PINK eller AVICII TEMA - håll utkik i veckoprogrammet!


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:         

24 sep – 1 okt 2024, Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Charlotte

När Charlotte inte arbetar i sin egen frisörsalong i Årslev på Midtfyn, spenderar hon tid på studsmattan där hon i genomsnitt har 3-5 klasser i veckan.

Charlotte är utbildad jumping fitness instruktör 2021 och har även gått jumping fusion utbildningen 2022.

Betina

Hon arbetar som social- och sannolikhetsassistent på lungmedicinska avdelningen på OUH, och när hon inte gör det spenderar hon 3-4 gånger i veckan på trampolinen, också i Årslev på Midtfyn. Betina är kvalificerad jumping fitness instruktör 2021 och har även gått jumping fusion utbildningen 2022.

Charlotte & Betina har tillsammans haft olika teman och fester på studsmattan hemma i Midtfyn. 

Vi älskar att sprida och skapa en god stämning och god energi!


Om hotellen

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort