JAM, SH’BAM & COMBAT WEEK

Claudia de la Mau

Claudia de la Mau är en av Les Mills Master Trainers, vilket betyder att hon levererar en energi på gruppträningsscenen av sällan skådat slag. Här blir du ett med musiken, och får följa med i de allra bästa av Releaser från Les Mills. När Claudia intar scenen på våra sporthotell är det omöjligt att inte ryckas med i musiken.


Passbeskrivningar

LES MILLS BODYJAM  är dansklassen där vi känner musiken, dansen och oss själva. Vi bygger ihop kombinationerna allt eftersom klassen fortskrider, och dansar serier av koreografi till grym musik. (55min)

LES MILLS SH'BAM  där vi dansar, svettas, skrattar och leker! SH’BAM är en enkel dansklass, där vi har en koreografi per sång och en rad av olika genrer. Du behöver inte ha dansat tidigare, du behöver inte ens ha ett enda uns av rytm i kroppen. Vi ska bara ha det riktigt härligt! (45min)

LES MILLS BODYCOMBAT  är en kampsportsinspirerad träning, där vi slår och sparkar i luften. Kombinationer sammansatta till musik, som utmanar din kondition och uthållighet. Passar dig som kan tycka om grym, utmanande träning och som älskar att känna dig lite bad-ass, (45/55min)

LES MILLS BODYBALANCE  är inspirerad av yoga, tai chi och pilates. Här arbetar vi med kropp och sinne, uthållighet, flexibilitet och styrka, men low impact. Här kan alla vara med. 30, 45 eller 55min)

STYRKA –  är en enkel styrka och konditionsträning som passar alla. Med hjälp av kroppsvikt och olika vikter, arbetar vi i intervallformat för att effektivt inkludera större muskelgrupper och hjärtat. Passar alla oavsett träningsbakgrund. (30min)

STRÄCK – ut dig med sköna, enkla stretch sessioner, där du får sträcka igenom kroppen och arbeta med din flexibilitet. Passar alla oavsett träningsbakgrund. (30min)

HIIT - 30 minuter är allt du behöver! Intervaller i kombinationer av cardio och stryka. Några sessioner har fokus på specifika muskelgrupper, medan andra sessioner tränar hela kroppen. Alla rörelser kan anpassas till din nivå och din hastighet, så alla kan vara med. (30 min)


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

17-24 sept 2024, Playitas Resort

Avresa från: Stockholm och Köpenhamn 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktören
  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Jonna Liljeroth

Claudia de la Mau är en av Les Mills Master Trainer & Presenters. Sedan 11 år tillbaka har hon fullkomligt ägt gruppträningsscenen och coachat tusentals människor genom energiska, intensiva klasser så som BodyCombat, BodyJam och Sh’Bam, men också lugna och avslappnande klasser så som Body Balance.
Det absolut bästa hon vet är att göra människor glada genom musik och rörelse, och det lovar vi att du kommer märka när du är med på hennes träningspass.
Dans är hennes absoluta expertis, och något hon ägnat hela sitt liv åt. När Claudia, med hela sin erfarenhet som en av världens bästa gruppträningsinstruktörer, intar scenen på våra sporthotell – så lovar vi att energin på hotellet förvandlas till något av sällan skådat slag.

 

 

 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort