HIIT Week

Wissam & Renate

Följ med till sol och värme och träna tillsammans med Wissam och Renate! Välkommen till en tuff träningsvecka i härligt klimat och med träningsfaciliteter i toppklass! Gör dig redo för en vecka fylld med sol, svett och skratt!


Klassbeskrivningar

WOD betyder workout of the day och är ett helkroppspass där vi använder oss av vår egen kroppsvikt och fria vikter.

HIIT står för High Intensity Interval Training och är ett kort men effektivt träningspass. I 45 sekunder ger vi allt vi har, vilar i 15 sekunder och använder oss av 8 olika övningar som vi kör i tre omgångar.

BBB är ett pass där vi fokuserar på underkropp i cirkelform eller med ett AMRAP-upplägg (as many rounds as possible).


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell: 20-27 aug 2024, Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktörerna
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected] 

 


Om instruktören


 

Wissam

Wissam har tränat sedan barnsben och har ett eget gym i Assendelft sedan 5 år tillbaka.

Renate

För cirka 5 år sedan gjorde Renate ett livsstilsbyte, som började med HIIT träning följt av löpning. Nu har hon tävlat i HYROX hela 9 gånger, inklusive två världsmästerskap, samt sprungit två maraton. Sport är deras stora passion och de älskar att göra träning tillgängligt för alla. Deras dag blir fulländad när de ser någon som gör framsteg och har roligt under träningspassen!

 


Om hotellen


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort