Happy Yoga and workout week, with Caroline Sandvik

Delta i en energisk träningsvecka där fokusen ligger på deltagarens egen utveckling i samband med kroppskännedom, teknik och lugnande yogaövningar. Veckan ska ge dig möjlighet att kunna testa på olika klasser och i samband med det våga utvecklas kontinuerligt under veckans gång. Huvudfokus är att du ska må bra, våga testa på nya upplägg och avsluta dagen med ett stort leende.


Klassbeskrivningar 

Alla kan delta på klasserna nedan, ingen förkunskap krävs.

Yoga - En träningsform där du kombinerar din kroppsstyrka, balans och avslappning. Klassen kommer utmana dig i att arbeta med olika positioner där uthållighet, balans och flexibilitet kommer göras genom dynamiska och statiska positioner. Här får du möjligheten att utvecklas individuellt och våga flöda dig igenom de olika yogapositionerna. Under veckan kommer yogan byggas upp med olika teman där härliga kombinationer av flöde, stabilitet och twistar erbjuds.

Calm yoga - Lugn yogaklass med mjuka rörelser och meditativa inslag. Under klassens gång kommer en del positioner stannas upp i längre tid. Målet är att fokusera på mindset, sträcka ut och skapa en kroppsmedvetenhet.

Morning meditation - Guidad meditation som lägger ett fokus på uppmärksamhet, andning och varande stillhet. En klass som får dig att slappna av, starta dagen och koppla bort allt runtomkring. Klassen är anpassad för alla.

Danzy - En dansklass med roliga dansstilar till de bästa hitsen. Här utlovas du glädje och svett. Kom som du vill och hur du vill, denna klass är till för dig och hela ditt träningsgäng.

HIIT vs Tabata - Intervallvarieradklass, där du får en kombination av pulsövningar och funktionella rörelser. Klassen består av inspirerade 3D styrkeövningar inom intervallen 4x40/20 och avslutas därefter med pulshöjande övningar inom intervallen 8x20/10. Denna klass passar alla och alternativa övningar kommer finnas under klassens gång.

Aqua - Träningsklass med övningar som stärker kroppen samtidigt som du har kul. Aqua passar alla oavsett ålder. Förbered dig på härliga danslåtar och sköna rörelser i vattnet. Allt sker i poolen och här tränas alla muskelgrupper.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell: 
20-27 juni 2023, La Pared - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Caroline Sandvik 
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass 

Boka La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellen

Caroline Sandvik

Caroline Sandvik är 25 år och studerar sista året som civilingenjör inom industriell ekonomi. Hon har arbetat som gruppträningsinstruktör sedan 2018 och har tidigare arbetat som sportinstruktör för Apollo både på Kos, Rhodos, Spanien och Kreta. Caroline är en energifylld och glad person som vill inspirera och utvecklas tillsammans med hennes deltagare. För Caroline så handlar träning om att tillsammans med sina deltagare utvecklas, testa på nya moment och våga bli bättre. Träning är en långsiktig investering både i sig själv och folk runt omkring en, det ger en glädje och lycka som behålls resten av livet. Detta vill Caroline uppnå tillsammans med sina deltagare genom att skapa långsiktighet i träningsklasserna, uppnå deras mål och även skapa nya.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas