Happy Training Week med Henrik Andersen

Vad sägs om att komma i rätt semestermood – varje dag? Och vad sägs om att komma i form – varje dag? Ja, det är möjligt om du hänger med på Henriks klasser under Happy Training Week på ett av våra Apollo Sports-hotell. Det blir en blandning av Indoor Cycling, styrka och mer högintensiva pass. Alla pass är utmanande och hårda, men samtidigt väldigt roliga!


Klassbeskrivning

Spinning: tre olika program med olika intensitet.

ENDURANCE: Hög intensitet. Baserad på Intividual Time Trial (ITT). Vi kör intervaller i minst 5 km, så det finns gott om tid att testa hur du presterar på en längre stäcka

MAX: Hög intensitet. Klassen går ut på att testa din maximala kapacitet.

MIX: Medel till hög intensitet. Mix är en klass där vi tränar olika intervaller i olika format, snabbt, långsamt och med högt eller lågt motstånd. Är du nybörjare är detta klassen för dig!  

Functional training: Medel till hög intensitet. Funktionell träning/cireklträning där vi kommer arbeta med samtliga muskelgrupper. 

High Intensity work out: Medel till hög intensitet. Två olika program där vi kör igenom hela kroppen.

Strength: Medel till hög intensitet. Klassisk klass där vi använder skivstång och hantlar för att träna armar, skuldror och bröst. Vi får även in core.

Shape it up!: Medel till hög intensitet. Här är hela kroppen i fokus. EN genomkörare både med och utan redskap


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

10-17 februari 2022, Aqua Vista - powered by Playitas
22-29 maj 2022, Levante - powered by Playitas
13-20 juni 2022, Sivota Retreat - powered by Playitas
14-21 augusti 2022, Porto Myrina - powered by Playitas
12-19 december 2022, Playitas resort

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Allis Gustavsson  
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka Levante - powered by Playitas  Boka Sivota Retreat - powered by Playitas Boka Porto Myrina - powered by Playitas Boka Playitas resort

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Henrik Andersen

Henrik är en mycket erfaren instruktör, eller som Henrik själv säger: jag är en träningsanordnare som vill att människor ska njuta av träningen. Du kan inte prestera om du inte är på rätt humör, men om du är det finns det inga gränser för vad du kan åstadkomma. Trots att Henrik är en usel sångare, sjunger han ofta med i sina klasser. Henrik är alltid själv aktiv under sina klasser, för du kan inte säga åt någon att köra något som du inte kan göra själv.


Om hotellen

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort