Handbollsläger på Playitas Resort för dig mellan 15-18 år

Häng med till Playitas Resort på ett internationellt handbollsläger under semestern, få nya vänner och utvecklas som handbollsspelare med hjälp av professionella handbollstränare! 


Om handbollslägret

Var med på en oförglömlig vecka med fokus på handboll. Under denna vecka kommer du få möjlighet att förbättra din fysiska form, tekniska färdigheter och taktiska spelförståelse. Under din vistelse kommer du att ha tillgång till erfarna och professionella handbollstränare som finns tillgängliga för att hjälpa dig att nå din fulla potential. Du kommer att få handbollsträning av de professionella handbollstränarna: Oscar Perales, Alex Mesa och Jose Ignacio Prades.

Träningarna kommer att ledas på engelska och du kommer att delta i dagliga träningspass som kommer att utmana och förbättra din teknik och kondition. Utbildningen kommer att hållas på Playitas Resort, ett sporthotell med extra allt! Träningen kommer att vara både rolig och utmanande, så att du blir motiverad att göra ditt bästa.

Men det handlar inte bara om träning. Du får även möjlighet att träffa andra unga spelare som delar ditt intresse för handboll. Du kommer att kunna umgås och lära av andra spelare från olika länder och kulturer. Det kommer också att finnas tid att koppla av och njuta av det vackra området där hotellet ligger. Under din vistelse kommer det även finnas olika tekniska utmaningar där du kan testa dina färdigheter och mäta dig mot andra spelare. Du kommer att få möjlighet att få feedback från dina tränare och lära dig av de andra spelarna som deltar.

Sammantaget blir detta en unik upplevelse för alla som vill förbättra sina handbollskunskaper. 


Vem kan delta & hur anmäler man sig?

Veckan är för dig som är mellan 15–18 år, du måste spela handboll sidan tidigare, men gruppen kommer delas in efter nivå och därför kan alla vara med.

Observera att detta är ett tilläggsköp till din redan befintliga bokning hos Apollo för hotellet under den perioden.

Info om veckan

Datum: 28 juni-3 juli 2023

Hotell: Playitas Resort, Fuerteventura

Pris: 250 Euro per barn. Om du har helpension på Playitas  i din bokning så betalar du endast 180 Euro per barn

Detta ingår i priset:

  • T-shirt, shorts, handbollsstrumpor och ryggsäck
  • Lunch 28 juni-3 juli 2023
  • Professionell handbollsträning varje dag

BOKA


Om instruktörerna


 

Oscar Perales Perez: Oscar är 39 år gammal och är en före detta skicklig professionell spansk handbollsspelare. Han var mittback och playmaker i klubben Club Balonmano Valladolid från ASOBAL League of Spain. Oscar har fått både guld- och diamantpriser från DelaSalle Elementary Sports Club för sin framgångsrika idrottskarriär. Oscar har bland annat gjort flera mål på VM-turneringar.

José Ignacio Prade: José är 47 år och har en universitetsexamen i företagsekonomi och management. José är för närvarande landslagstränare för det spanska damlandslaget och har arbetat som handbollstränare sedan 1993, då han började som tränare för barn. José har ägnat hela sin karriär åt att träna och utveckla talanger och få sina lag till de stora mästerskapen.


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort