Guaranteed energy

Line Nygaard

Line arbetar heltid med bootcamps och personlig träning, och är känd för sin energiska personlighet och sin förmåga att inkludera alla. Fokus på Lines klasser ligger alltid på att alla deltagare ska ha en bra upplevelse. Och man garanteras svett i pannan och ett leenden på läpparna!


Om veckan

Veckan blir rolig, tuff, positiv och full av energi. Deltagarna kan förvänta sig träning med fokus på träning för hela kroppen. På Lines pass finns möjlighet både till styrketräning och cirkelträning. Cykelklasserna är uppbyggda så att alla kan vara med. Du blir guidad på alla klasser, så du ska inte vara rädd för att du inte kan vara med. 

Klassbeskrivningar

AMRAP har ett fokus på funktionella övningar med element från crossfiten. Dock utan tekniska lyft, då denna klass passar alla nivåer. Det kommer användas slam balls, kettle bells, box jumps osv. AMRAP står för "as many rounds as possible". Här kör deltagna i sitt eget tempo.

Circuit Training innebär 8-10 övningar som körs i 40 sekunder, följt av 20 sekunders vila. Alla nivåer kan vara med.

Bike med läcker bas och sköna beats. Här är det alltid full fart på energin och humöret är på topp. Alla kan vara med. Kom gärna 10 minuter innan start om du är ny.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Information om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.  

Datum och hotell: 22-29 okt 2023, Levante – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

 Detta ingår:           

  • Alla pass med gästinstruktören  

  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program  

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakt: [email protected]

Om instruktören


Line Nygaard

Line Nygaard

Line är 41 år och bor på Nordjylland i Danmark. Hon har tidigare varit på Levante - powered by Playitas och varit gästinstruktör, samt besökt Sivota och Fuerteventura för samma ändamål. Line har arbetat inom vården i 17 år, bland annat i ambulans. Men de senaste 1,5 åren har hon varit egen företagare inom fitnessbranschen och hon njuter nu av att kunna leva på sin hobby! Line älskar att sprida leenden och massor av energi, och hon lägger stor vikt vid att alla ska känna sig sedda och väl omhändertagna under hennes klasser. Kom gärna och delta i någon av Lines klasser! Garanterad hög stämning och hög musik!

 

Om hotellet


Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas