Functional Training & Yoga

Phie Høstrup

Har du funderat på att åka på en aktiv semester? Under vecka 37 har du möjlighet att dagligen delta i funktionell träning och yoga tillsammans med Phie Høstrup. Phie besitter gedigen erfarenhet inom fitness, crossfit, yoga samt flera andra träningsformer och gruppass. Alla är välkomna att delta, oavsett erfarenhetsnivå och träningsbakgrund. Det enda du behöver är träningskläder och en positiv attityd!


Passbeskrivningar

WOD (Workout of the day) Vi inleder passet med uppvärmning följt av introduktion till övningarna som dagens träning kommer att bestå av. Alla kan delta och övningarna kan anpassas efter din förmåga.

Yoga En timmes mjuka rörelser där vi arbetar med kropp och andning. Alla kan delta. Instruktören hämtar främst inspiration från yin och hatha, vilket innebär en inåtvänd, lugn och skonsam praktik som utförs.

Ben & Rumpa Fokus på ben och rumpa. 

Core Passet varar i 30 minuter och fokuserar på bålen. Ingen uppvärmning eller stretching ingår.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

12 - 19 sep 2023, Playitas Resort, Fuerteventura

Avresa frånKöpenhamn 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktören
  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Phie

Mitt namn är Phie Høstrup. Jag har en magisterexamen i idrottsvetenskap, är en rörelseentusiast, yogi, crossfitter, och jag är någon som aldrig tröttnar på att röra mig - eller motivera andra att göra det. Sedan 2015 har jag arbetat för att göra danskarna friskare, lyckligare och inspirerat dem att röra sig tillsammans med andra. Jag har gjort detta på arbetsplatser som FitnessWorld, Club La Santa, Playitas, FitnessX och i mitt eget företag Phietness. Jag hoppas att du i mitt sällskap kommer att njuta av en aktiv semester med ett stort leende på läpparna - släpp förväntningarna på vad du 'borde' kunna och låt oss ha kul!

 

 

 


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas