Functional Training & Yoga

Phie Høstrup

Har du funderat på att åka på en aktiv semester? Under vecka 20 har du möjlighet att dagligen delta i funktionell träning och yoga tillsammans med Phie Høstrup. Phie besitter gedigen erfarenhet inom fitness, crossfit, yoga samt flera andra träningsformer och gruppass. Alla är välkomna att delta, oavsett erfarenhetsnivå och träningsbakgrund. Det enda du behöver är träningskläder och en positiv attityd!


Passbeskrivningar

WOD står för Workout of the day och kan bestå av olika moment, som till exempel skivstångslyft, kettlebells, kroppsviktsövningar, hopp, löpning, rodd och mycket mer.Vi inleder passet med uppvärmning följt av introduktion till övningarna som dagens träning kommer att bestå av. Alla kan delta och övningarna kan anpassas efter din förmåga.

Yoga En timmes mjuka rörelser där vi arbetar med kropp och andning. Alla kan delta. Instruktören hämtar främst inspiration från yin och hatha, vilket innebär att det är en inåtvänd, lugn och skonsam praktik som utförs.

Ben & Rumpa är ett intensivt träningspass där vi fokuserar på att träna de stora muskelgrupperna i ben och rumpa.

Core där vi utmanar musklerna i mage och ländrygg som stabiliserar upp kroppen. Ett kort, intensivt pass på 30min där vi kommer få känna hur bålmuskulaturen jobbar.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

14-21 maj 2024, Playitas Resort, Fuerteventura 

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktören
  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Phie

Mitt namn är Phie Høstrup. Jag har en magisterexamen i idrottsvetenskap, är en rörelseentusiast, yogi, crossfitter, och jag är någon som aldrig tröttnar på att röra mig - eller motivera andra att göra det. Sedan 2015 har jag arbetat för att göra danskarna friskare, lyckligare och inspirerat dem att röra sig tillsammans med andra. Jag har gjort detta på arbetsplatser som FitnessWorld, Club La Santa, Playitas, FitnessX och i mitt eget företag Phietness. Jag hoppas att du i mitt sällskap kommer att njuta av en aktiv semester med ett stort leende på läpparna - släpp förväntningarna på vad du 'borde' kunna och låt oss ha kul!

 

 

 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort