Funktionell & smart träning med Siri Linn Opsahl

Vår gästtränare Siri Linn ger dig funktionella och smarta träningspass denna vecka. Dessutom blir det några lite tuffare timmar med mycket energi. Alla kan delta i klasserna eftersom de kommer att anpassas efter sin nivå och utgångspunkt. Det är bara att vara glad!


Passbeskrivningar

HIIT: Högintensiv intervallklass. Kort effektiv uthållighets- och styrketräning. 
Grundträning: Enkel och rolig klass med funktionella rörelser. Arbetar i ett lugnt tempo, och fokuserar på rörlighet, stabilitet och balans.
StramOpp: En motiverande klass med fokus på enkel kondition och styrketräning. Vi tränar hela kroppen, och du reglerar intensitet och tempot själv.
Bootcamp: Ett svettigt och härligt träningspass för hela kroppen, baserat på din egen kroppsvikt och yttre belastning. Klassen är upplagd så att du själv styr tempo och intensitet. Här arbetar vi i team
Rörlighetsträning: Genom dynamiska rörelser stretchar vi ut kroppen och förbättrar mobiliteten.
Mage och rygg: Kort effektivt pass där vi fokuserar på core-träning, och det kommer att bränna bra i magmusklerna


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2–3 timmars daglig truppträning, med undantag för ankomst- och avresedagar. Programmet presenteras efter ankomst. OBS! Vissa pass på Playitas Resort kan vara mot avgift.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser själv kommer du aldrig att känna dig ensam. På våra sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Du kan vara med på pass oavsett tidigare erfarenhet, instruktörerna hjälper till att anpassa så att alla kan delta oavsett nivå. Åldersgräns från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Du kan delta på alla passen med gästinstruktören. Klicka på den blå bokningslänken och gå till aktuellt datum för träningsveckan. OBS! Vissa pass på Playitas Resort är mot avgift.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Datum och hotell: 

Detta är inkluderat:

  • All gruppträning med Siri
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Boka Sivota - powred by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotell:

 

Siri Linn Opsahl

Siri Linn Opsahl

Siri Linn är en erfaren och kunnig gruppinstruktör, med sitt smittande humör och energiska väsen har hon spridit träningsglädje genom en mängd olika klasser och pass i över 20 år. Siri Linn har en unik förmåga att skapa bra träningsupplevelser, där alla känner sig inkluderade och motiverade. Hon är även grundare av träningskonceptet BasisBall och har ett extra hjärta för funktionell träning, hon älskar att förmedla all typ av träning och har utbildning och erfarenhet från de flesta gruppklasser.

Följ Siri på instagram @sirilinnopsahl 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas