Functional training & Yoga

Nu erbjuder vi gästveckor med populära Ellen Sterner på vårt sporthotell La Pared.


Under veckan jobbar vi med helheten och rörelse som ger energi, styrka och lugn. Ellen coachar dig genom både tuffa och lugna pass som främjar den fysiska och psykiska hälsan. Under passen använder vi olika träningsredskap samt nyttjar vår kroppsvikt och vad naturen har att erbjuda.


Klassbeskrivning/ Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på hotellet tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

9-16 dec 2019 La Pared

WOD - Workout of the day: En utmanande klass inspirerad av Crossfit där vi jobbar med hela kroppen. Vi förbättrar styrka, flås, kroppskontroll och rörlighet och alla kan delta på sin nivå. Ingen klass är den andra lik och vi varierar tema mellan Strenght, Cardio och Team.

Hatha Yoga: Hatha yoga är en form av yoga där fokus ligger på att finna inre balans, skapa medvetenhet och kroppskontroll. Detta görs genom en skön blandning av fysiska positioner, andningsövningar och meditation.

Yin Yoga: Under yin yoga klassen håller vi varje position en längre stund för att kunna släppa på stelhet och spänningar. En lugnande avslutning på dagen för att återhämta oss och landa i det som är här och nu.

Styrkeworkshop: Under workshopen fokuserar vi extra på en eller flera basövningar som tex pullups, knäböj eller pushups. Vi går igenom teknik, syfte, skalningar samt kompletterande övningar. Du behöver inte ha erfarenhet av övningarna sedan tidigare.

Functional Core: Här bygger vi en funktionell och stark bål som hjälper oss både i vardagen och när vi ska utöva olika sporter och aktiviteter. 


Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet. Mellan passen varvar du hotellens ordinarie utbud med slapp och häng vid poolen, njuter av god mat och bra service.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på våra hotelll! Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum:

  • 9-16 dec 2019 La Pared

Det här ingår:

  • All träning är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell instruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka La Pared, Fuerteventura

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Ellen Sterner

Ellen älskar rörelse i alla former och fascineras av vad rörelse och träning gör för vår livskvalité. Hon brinner för att inspirera och motivera andra till att hitta sin typ av rörelse för att må bra, både på utsidan och insidan. Ellen har arbetat i branschen sedan 2014 och är licensierad PT, löpcoach, functional trainer samt certifierad yogalärare. Tidiagre arbetat för både Playitas och Cavo Spada.