Functional training & Yoga

Nu erbjuder vi gästveckor med populära Ellen Sterner på vårt sporthotell La Pared - powered by Playitas på Fuerteventura.


Denna veckan är för dig som vill bli starkare fysiskt men också psykiskt. Populära coach Ellen Sterner leder dig genom både tuffa och lugna pass. Under passen använder vi olika träningsredskap samt nyttjar vår kroppsvikt. All träning är kostnadsfri och erbjuds utöver ordinarie program på La Pared - powered by Playitas.


Klassbeskrivning/ Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på hotellet tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

WOD - Workout of the day: En utmanande klass inspirerad av Crossfit där vi jobbar med hela kroppen. Vi förbättrar styrka, flås, kroppskontroll och rörlighet och alla kan delta på sin nivå. Ingen klass är den andra lik och vi varierar tema mellan Strenght, Cardio och Team.

Morning Yoga - Under morgonyogan väcker vi kroppen med sköna rörelser och andningsövningar. Vi jobbar igång energin och gör oss redo för en härlig dag. Klassen passar alla nivåer och inga förkunskaper krävs

Yin Yoga - Under yin yoga klassen håller vi varje position en längre stund för att kunna släppa på stelhet och spänningar. En lugnande avslutning på dagen för att återhämta oss och landa i det som är här och nu.

Functional Core - Här bygger vi en funktionell och stark bål som hjälper oss både i vardagen och när vi ska utöva olika sporter och aktiviteter. 

 Program 3-10 jan 2021


Vem kan delta? För vem passar La Pared?

Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet. Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. Mellan passen varvar du hotellens ordinarie utbud med slapp och häng vid poolen, njuter av god mat och bra service.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum:

  • 3-10 jan 2021

Hotell: La Pared - powered by Playitas 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Ellen Sterner.     
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka

Kontakta oss:
Telefon: 08-519 307 07
Mejl: [email protected]
Öppettider: måndag-fredag 9-16

 


Om Ellen Sterner

Ellen älskar rörelse i alla former och fascineras av vad rörelse och träning gör för vår livskvalité. Hon brinner för att inspirera och motivera andra till att hitta sin typ av rörelse för att må bra, både på utsidan och insidan. Ellen har arbetat i branschen sedan 2014 och är licensierad PT, löpcoach, functional trainer samt certifierad yogalärare. Tidiagre arbetat för både Playitas och Cavo Spada.


Om hotellet

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden.

Alltid på La Pared 
Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk. Mysigt chillområde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.