Functional training & Yoga

Nu erbjuder vi gästveckor med populära Ellen Sterner på två av våra nyöppnade powered by Playitas hotell i Grekland, Sivota Retreat och Levante Resort. 


Denna veckan är för dig som vill bli starkare fysiskt men också psykiskt. Populära coach Ellen Sterner leder dig genom både tuffa och lugna pass. Under passen använder vi olika träningsredskap samt nyttjar vår kroppsvikt. All träning är kostnadsfri och erbjuds utöver ordinarie program på respektive hotell 


Klassbeskrivning

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på hotellet tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Morgon Yoga: Gör dig redo för dagen och väck kroppen med sköna rörelser i takt med ditt andetag. 

Yin Yoga: Avslappnande yoga där vi håller positionerna en längre stund. Du får chans att landa, bjuda in lugn och ro och jobba med att stanna i det som är. 

Fotträning: Ett pass där vi ägnar oss åt våra viktiga fötter. Du får jobba med rörlighet och styrka i fötter, fotleder och tår. 

Prehab: Skadeförebyggande träning med fokus på hela kroppen. 

Löpteknik: Ett pass där vi fokuserar på löpteknik och övningar som kan hjälpa dig att utvecklas inom löpningen. Passet avslutas med kortare intervaller. 

Löpintervaller: Passet består av uppvärmning, korta till medellånga intervaller och nedvarvning. Intervallerna anpassas så att alla nivåer kan delta. 

WOD, Workout of the day: Ett roligt och utmanande pass för hela kroppen med inspiration från Crossfit. Upplägg och övningar varierar för varje pass och kan anpassas så att alla kan delta på sin nivå.

Alla klasser är 45 min förutom Prehab och Fotträning som är 30 min. 


Program 

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


Vem kan delta? 

Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet. Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. Mellan passen varvar du hotellens ordinarie utbud med slapp och häng vid poolen, njuter av god mat och bra service.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

6-13 juni 2022, Sivota Retreat – powered by Playitas

7-14 augusti 2022, Porto Myrina – powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Ellen Sterner.     
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

 


Om Ellen Sterner

Ellen älskar rörelse i alla former och fascineras av vad träning gör för vår hälsa både fysiskt och psykiskt. Hon pluggar till Fysioterapeut och är licensierad PT, löpcoach, functional trainer samt certifierad yogalärare. Tidigare arbetat för både Playitas och Cavo Spada. 


Om hotellen

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas