Functional Fitness

Betina

Boosta din energi utomhus med roliga och funktionella övningar, med fokus på core balans, uthållighet och konditionsträning tillsammans med Betina. Alla kan delta då övningarna kommer anpassas efter deltagarna – allt handlar om att ha kul medans man tränar!


Klassbeskrivningar 

Styrka och balans: Uthållighetsklass för hela kroppen, styrketräning med vikter. Träningen sker med enkla men hårda övningar, så du får ett utmanande pass och svettas i rejält. Övningarna kommer att anpassas för att passa alla deltagae. 

Powerstep: Intensiv konditionsträning på en step bräda med enkel koreografi.

Power Hiit: Den ultimata konditionsträningen. Du är garanterad ett träningspass fyllt med energi, fart och peppig musik!

Power cardio funktionell klass: Den ultimata kombinationen av vikt och konditionsträning.

ABS och Core: Högintensiva och utmanande övningar för core-musklerna.

Stretch & relax: Stretcha och stressa ner efter och hel dags träning till behaglig musik. Ger lugn, balans och smidighet.


Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  


Vem kan delta?

All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

25 juli-1 augusti 2023, La Pared - powered by Playitas

15 - 22 oktober 2023, Porto Myrina - powered by Playitas 

31 december-7 januari, Aqua Vista - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Betina Kalf Sehje

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellet 

Bodyboost med Rebecca

Om Betina Kalf Sehje

Betina har mer än 15 års träningserfarenhet som grupp- och fitnessinstruktör och som personlig tränare. Som Master Trainer för SATS i Danmark utbildar och tränar Betina nya gruppinstruktörer. Betina har i mer än 7 år drivit egna Bootcamps i Danmark och på Playitas Resort på Fuerteventura och gång på gång varit gäst på Playitas som gästinstruktör.
Att träna är en livsstil och kärlek som ger andra människor glädje.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas