Functional fitness workout Week med Betina

Boosta din energi utomhus med roliga och funktionella övningar, med fokus på core balans, uthållighet och konditionsträning.
Alla kan delta då övningarna kommer anpassas efter deltagarna – allt handlar om att ha kul medans man tränar!


Klassbeskrivningar 

Styrka och balans: Uthållighetsklass för hela kroppen, styrketräning med vikter. Träningen sker med enkla men hårda övningar, så du får ett utmanande pass och svettas i rejält. Övningarna kommer att anpassas för att passa alla deltagae. 
 
Powerstep: Intensiv konditionsträning på en step bräda med enkel koreografi.

Power Hiit: Den ultimata konditionsträningen. Du är garanterad ett träningspass fyllt med energi, fart och peppig musik!

Power cardio funktionell klass: Den ultimata kombinationen av vikt och konditionsträning.

ABS och Core: Högintensiva och utmanande övningar för core-musklerna.

Stretch & relax: Stretcha och stressa ner efter och hel dags träning till behaglig musik. Ger lugn, balans och smidighet.

Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  

Vem kan delta?

All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Betina Kalf Sehje

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Boka Playitas resort

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om instruktören och hotellet 

Bodyboost med Rebecca

Om Betina Kalf Sehje

Betina har mer än 15 års träningserfarenhet som grupp- och fitnessinstruktör och som personlig tränare. Som Master Trainer för SATS i Danmark utbildar och tränar Betina nya gruppinstruktörer. Betina har i mer än 7 år drivit egna Bootcamps i Danmark och på Playitas Resort på Fuerteventura och gång på gång varit gäst på Playitas som gästinstruktör.
Att träna är en livsstil och kärlek som ger andra människor glädje.

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort