Functional Fitness

Betina

Boosta din energi utomhus med roliga och funktionella övningar, med fokus på core balans, uthållighet och konditionsträning tillsammans med Betina. Alla kan delta då övningarna kommer anpassas efter deltagarna – allt handlar om att ha kul medans man tränar!


Klassbeskrivningar 

Styrka och balans är en uthållighetsklass för hela kroppen, styrketräning med vikter. Träningen sker med enkla men hårda övningar, så du får ett utmanande pass och svettas i rejält. Övningarna kommer att anpassas för att passa alla deltagae. 

Powerstep är intensiv konditionsträning på en step bräda med enkel koreografi.

Power Hiit är den ultimata konditionsträningen. Du är garanterad ett träningspass fyllt med energi, fart och peppig musik!

Power cardio funktionell klass är den ultimata kombinationen av styrke- och konditionsträning.

ABS och Core bygger på högintensiva och utmanande övningar för bålmusklerna.

Stretch & relax är klassen då man får sretcha och stressa ner efter och hel dags träning till behaglig musik. Ger lugn, balans och smidighet.


Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  


Vem kan delta?

All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

14-21 mar 2025, Playitas Resort

21-28 mar 2025, Playitas Resort

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Betina Kalf Sehje
  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellet 

Om Betina Kalf Sehje

Betina har mer än 15 års träningserfarenhet som grupp- och fitnessinstruktör och som personlig tränare. Som Master Trainer för SATS i Danmark utbildar och tränar Betina nya gruppinstruktörer. Betina har i mer än 7 år drivit egna Bootcamps i Danmark och på Playitas Resort på Fuerteventura och gång på gång varit gäst på Playitas som gästinstruktör.
Att träna är en livsstil och kärlek som ger andra människor glädje.

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort