Full body workout-week med Johanne

Varierad och rolig träning gör att du ger det där lilla extra! Den här veckan har du möjlighet att prova på massor av olika träningspass med Johanne. Hon är utbildad sjukgymnast och kommer att se till att all träning med henne denna vecka blir trygg och bra för kroppen!


Passbeskrivningar:

Cirkelträning: En högintensiv klass där kondition och styrka varvas på olika stationer. Passet är ca 45 min.

Stretch & relax: En klass med fokus på avslappning och att öka rörelseomfång och moobiliteten. 30-45 min. 

Aqua fitness: Hoppa i poolen och var med på en rolig klass i vattnet! Vi använder vattnets motstånd och jobbar med både styrka och kondition. Ett pass för alla!

Foamrolling: Är du stel i kroppen? Var med på foam rolling för att lossa stela muskler och ge dig själv en skön massage med hjälp av foam rollern!

Functional fitness: Ett crossfitinspirerat pass där vi gör funktionella rörelser som du känner igen från vardagliga livet.

Kettlebell: En kul klass där vi använder kettlebellen och vår egen kropp som redskap. Vi jobbar med styrka, kroppskontroll och kondition.

Morning yoga: En enkel morgonyoga där vi startar dagen med att sträcka på kroppen och komma igång.

Hike: En social promenad omkring i närområdet.

Run: Följ med på en liten löptur i närområdet i lugnt tempo. 


Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Eventuella anmälningar till passen sker på plats i hotellets sportsbokning, vilka pass som kräver föranmälan kommer att presenteras på plats på hotellets sportprogram.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

18-25 juni 2023,  Levante – powered by Playitas.

Avreseorter:

Stockholm, Göteborg, & Köpenhamn

Detta är inkluderat:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Johanne Båtevik

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Johanne Båtevik

Johanne Båtevik

Johanne är en 28-årig tjej från Bergen. Hennes stora passion är att vara i naturen, åka skidor och vandra. Hon jobbar som sjukgymnast och brinner för fysisk aktivitet. Själv tycker hon om att springa, träna styrka och rörlighet.


 

Hotell

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas