Playitas Resort fotbollsläger för dig mellan 8-16 år

Häng med till Playitas Resort på ett internationellt fotbollscamp under semestern, lira fotboll, utveckla din teknik och spelförståelse med hjälp av proffstränare samtidigt som du får vänner från hela världen på Playitas Resort, Fuerteventura. 


Om campet

Drömmer du om att bli ett fotbollsproffs? På detta fotbollscamp erbjuder vi dagliga träning och utmaningar ledda av professionella UEFA-PRO-tränare! Veckan avslutas med en fotbollsturnering där färdigheterna och de nya skillsen sätts på prov.  

Du kommer att utbildas av erfarna fotbollstränare som hjälper dig att förbättra dina färdigheter och spelförståelse. Träningarna kommer att vara på engelska och det kommer att vara fokus på det tekniska och taktiska som hjälper dig att bli en bättre fotbollsspelare. Träningspassen kommer att äga rum på Playitas anläggningen. 

Fotbollslägret handlar dock inte bara om träning, du kommer även få möjlighet att träffa andra barn och unga från olika länder och kulturer. Du kommer att kunna umgås och lära av andra spelare som delar din passion för fotboll. Det kommer att finnas olika aktiviteter och utmaningar som hjälper dig att utveckla dina kunskaper och samtidigt ha kul. Du kommer att utmanas både på och utanför planen med roliga och spännande aktiviteter som kommer att göra dig till en ännu bättre fotbollsspelare.

Detta är en unik upplevelse för dig som vill förbättra dina fotbollsfärdigheter samtidigt som du har en fantastisk semester på Fuerteventura. Det kommer även att finnas en idrottspsykolog och sjukgymnast tillgänglig under veckan.

Vi ser fram emot att välkomna dig till ett komplett fotbollsläger!


Vem kan delta & hur anmäler man sig?

Veckan är för dig som är mellan 8-16 år.

Du får en goodiebag med T-shirt, strumpor, shorts, ryggsäck. Lunch ingår.

Observera att detta är ett tilläggsköp till din redan befintliga bokning hos Apollo för hotellet under den perioden.

Info om veckan

Datum: 28 juni-3 juli 2023

Hotell: Playitas Resort, Fuerteventura

Pris: 250 Euro per barn. Om du har helpension på Playitas i din bokning så betalar du endast 180 Euro per barn

Detta ingår i priset:

  • T-shirt, shorts, fotbollsstrumpor och ryggsäck
  • Lunch 28 juni -3 juli 2023
  • Professionell coachning varje dag

BOKA
 

 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort