Fit & Fun

Marielle Valenteijn

Marielle har en bred reportoar av träning och härliga workouts. Träna tillsammans tills svetten lackar, och allt till tonerna av såväl det härliga 70-talet som de allra senaste hitsen. Att komma i form och ha kul går hand i hand, och härifrån lämnar du härligt trött, svettig och lycklig!


Klassbeskrivning

Relaxercise fit är en blandning av avslappning och träning, och ger dig en kickstart på dagen. Den här klassen är för alla som vill väcka musklerna men på ett skonsamt sätt.

HIIT training bygger på korta, högintensiva intervaller som utmanar kondition och styrka. Det kan finnas övningar där vi använder utrustning, men för det mesta använder vi vår egen kroppsvikt. Övningarna kan skalas ner så att alla kan vara med, ung som gammal!

BBB står på holländska för mage, rumpa och ben! Här kör vi ett träningspass som består av styrkeövningar för att träna just dessa tre muskelgrupper. Passen är vanligtvis sammansatta av en flåshöjande uppvärmning, och sedan en basdel av muskelstärkande övningar.

Circuit training är ett pass som utmanar både uthållighet och styrka. Här vanvänder vi enkel utrustning och vår egen kroppsvikt när vi rör oss mellan olika stationer.

Tabata är ett högintensivt intervallpass där du tränar både konditionsträning och muskelstyrka. Intervallerna innebär arbete i 20 sekunder, följt av vila i 10 sekunder. Detta upprepas 8 gånger per block. Verktyg som stepbrädor, gummiband, viktplattor och egen kroppsvikt kommer användas, och variationerna är oändliga. Alla kan delta på sin egen nivå, passet avslutas med stretch och är 45 minuter långt.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri (med vissa undantag på Playitas Resort) för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 

* Vissa av passen på Playitas Resort kan vara mot en extra avgift. Detta gäller vissa av klasserna som är förlagda i WOD Boxen eller i Yoga Shalan.

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell: 

16-23 apr 2024, Playitas Resort

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:                               

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Marielle Valenteijn en passionerad personlig tränare, fitness – och bootcamp instruktör från Egmond aan den Hoef i Nederländerna. Med över 18 års erfarenhet vet hon hur man får många att röra på sig, och med sitt smittande leende och varierande träningspass tvekar vi inte på att hon lyckas! Marielle har varit utsedd till topp tre bästa personliga tränare i Nederländerna hela tre gånger, och vann det ärofyllda priset 2021. Genom åren har hon guidat tusentals människor till en bättre version av sig själva.

 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort