Ebb & Flow med Helene

Min yogalära är samlad under namnet ’Ebb & Flow med Helene’. Tidvatten, ebb och flod, är sammandragningen och expansionen av jordens vatten i linje med månens faser: att hålla tillbaka och att släppa. Vi behöver alla stabilitet utan att spänna oss, och att släppa utan att kollapsa. Mina yogaklasser kommer alltid att skapa balans mellan motsatserna. När vi hittar balans är det mycket lättare att vara modig, leka och ha kul!
Klasserna kommer att undervisas på engelska.

Alla kan delta i mina klasser och jag kommer att anpassa positionerna för att passa dina behov. Om du är ny på yoga rekommenderar jag kvällslektioner som kommer att vara i ett lägre tempo än eftermiddagslektionerna.


Klassbeskrivningar 

Under veckan delar jag upp klasserna i mindre teman anpassade till tid och temperatur på dagen. Alla klasser innehåller element från både Hatha och Vinyasa yoga. Du kommer att introduceras till meditation, pranayama (andningsövningar), sång och mudras (handgester eller "förseglar").

Rise with Grace är en morgonklass som förbereder din kropp och själ för att bära dig genom dagen. Vi kommer att börja långsamt och bygger upp energin för att värma och väcka vår kropp.

Energiser kommer vanligtvis att hållas på eftermiddagen eller tidig kväll. Den här klassen är en mer utmanande klass, men ändå för alla! Vi kommer att bygga en stark grund och ge kroppen energi genom aktiva flöden och eldiga poser!

Evening Nectar är en kvällskurs för att lugna ner dig efter din dag. Oavsett om du har varit aktiv eller hängt vid poolen kan du gå med i denna klass. Poserna förbereder dig för en god natts sömn och avslutas alltid med en meditation.

Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  

Vem kan delta?

All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Helene Gamst

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

 

Boka Levante - powered by Playitas

 

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om instruktörerna och hotellen 

Helene Gamst

Om Helene Gamst

Jag heter Helene, bor i Köpenhamn och har en 200-timmars Rasa-yogaexamen (2021). Under de senaste 9 åren har jag konsekvent utövat yoga och har även njutit av att praktisera den utomlands i nya miljöer på yoga-reatreats. Vid sidan av yogan arbetar jag som projektledare och förläggare inom konst. Jag tillbringar så mycket tid som möjligt nära havet oavsett om det är vinterbad, löpning eller för att sitta still och låta tankarna vandra.

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas