Bruce Week

Playitas Resort, Fuerteventura

Häng med Bruce och coacherna Karoline Pettersson, Jenny Freed samt Zebastian Gudmundsson för en maxad träningsvecka på Fuerteventura! 


Om veckan

Haka på vår första Bruce x Apollo Sports resa någonsin!

Tillsammans med er Brucers och våra instruktörer kommer vi skapa en oförglömlig vecka och bli vältränade på köpet! Karoline, Jenny och Zebastian kommer att hålla pass varje dag, som varierar allt ifrån högintensivt och styrkelyft till mindfulness och meditation. Utöver det kommer någon padelturnering, salsa-klass och strandmiddag också smyga sig in i schemat, mellan timmarna man bara kan slappa vid poolen. Slutligen - en massa god mat och härligt häng! 

Åk själv eller boka in dig tillsammans med en vän. Vi kommer bli ett stort, härligt Bruce gäng - där alla har en plats! Samtliga middagar, träningspass och övriga aktiviteter görs tillsammans med hela gruppen. Speaking of - så är maten på Playitas Resort helt underbar, där både frukost och middagsbuffe varje dag ingår i priset.

Detta får ni inte missa!

Alla deltagare får utöver detta ett klädset från Björn Borg (Värde 1500 kr) så att vi kan matcha snyggt under veckan! Vi kommer att samlas på ett get-together event några veckor innan avresa där detta + fler goodies kommer att delas ut.


Program

Program

Våra instruktörer håller 2-3 Bruce-klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Alla klasser är valfria att delta på, men vi hoppas såklart att man är med så mycket som möjligt. Utöver detta kommer vi baka in roligare aktiviteter så som middagar på stranden, team aktiviteter, bergsvandringar och annat kul!

Utöver all schemalagd Bruce-träning erbjuder Apollo mängder av övriga alternativ. Starta dagen med ett yogapass, träna i gymmet, delta i övrig ledarledd gruppträning, spela padel eller tennis på hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna – valet är ditt!


Vem kan delta?

As long as you’re a Brucer - you’re good to go! 

Oavsett träningsnivå, förkunskaper eller syfte med resan är du mer än välkommen att haka på. Våra instruktörer är enormt duktiga och kommer lägga nivån helt utefter dig och dina förutsättningar. Resan blir garanterat oförglömlig, utvecklande och otroligt rolig oavsett vem du är!

Boka själv eller ihop med en vän - oavsett kommer ni vara en del av Bruce gruppen, där ingen kommer bli lämnad ensam.

*Det går att boka resan som icke-medlem hos Bruce, men då till ett 1000 kr högre pris. 

Pris från 11 998:-

Datum: 11-18 mars 2024 - Fullbokad!

Hotell: Playitas Resort, Fuertventura

Avresa från: Stockholm , Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:                             

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Klädset från Björn Borg
  • Get Together Event + goodiebag
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Resan är fullbokad.

Enkelrumstillägg: 2500:- 

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Jenny Freed

Jenny är idag en av Sveriges främsta hälso - & träningsprofiler, med tidigare bakgrund som både hockeyspelare, brottare och även fotbollsspelare på högre nivå. 
Idag brinner hon för sin roll som coach och personlig tränare, där hennes nish och fokus ligger på tynglyftning och styrketräning. 
Hon är även mental coach och brinner för att utveckla den mentala muskeln och bygga ett starkt "jag". Hennes mål är att alltid sprida kunskap, styrka och träningsglädje - oavsett vilka mål och förutsättningar du har. 
Med Jenny kommer du ta din lyftning, träning och framförallt mindset till nästa nivå. 

Favoritstudio hos Bruce: Grand Mosebacke 

Favoritmat: Korvstroganoff

Instagram: @jennysfreed

Karoline Pettersson

Karoline är personlig tränare, dietist, föreläsare och coach. Hennes egen bakgrund till träningsvärlden började som fotbollsspelare när hon var ung, för att sedan gå över till just fitness och gym. Hennes egna sätt att träna speglar sig mycket i vad hon lär ut på sina klasser - vissa dagar tung styrketräning och vissa dagar springer hon mer än gärna långdistanser i långsam och behaglig takt. Till vardags håller hon i grymma Bootcamps för träningsgrupper som veckovis kör hård styrketräning kombinerat med flås. Hon är tidigare instruktör på Barry’s i Göteborg och sedan nyligen också  författare. Sist men inte minst - charmigare än få! 

Favoritstudio hos Bruce: Barry’s

Favoritmat: Potatis med Ketchup

Instagram: @karolineepettersson

Zebastian Gudmundsson

Från tonårsboxare till elitidrottare inom OCR, har Zebastians idrottsresan alltid kännetecknats av passion och ihärdighet. De senaste 8 åren har han byggt en karriär inom bland annat personlig träning och kostrådgivning, men är också utbildad löpcoach. Han brinner för att hjälpa andra att nå sina mål och bli den bästa versionen av sig själva. Han har själv tävlat på elitnivå i flertalet maraton, OCR och HYROX lopp. Zebastian jobbar även sedan fem år tillbaka som grupptränare på den populära studion Barry´s i Stockholm.

Favoritstudio hos Bruce: EF Crossfit

Favoritmat: ALLT som involverar pasta

Instagram: @zebastiangudmundsson 

Emelie & Alex från Bruce

Möt våra reseledare, toastmasters och mood managers för resan! Alex från studio-teamet och Emelie från marknadsteamet på Bruce. Dessa två kommer sköta resans aktivitetsplan och kan besvara de flesta frågorna under resans gång. Emelie kommer göra premiär som instruktör där ni kan haka på hennes morgonpromenader, och Studio-Alex kommer hålla några surprise workouts under veckan. 

Favoritstudio hos Bruce: Konfidentiellt samt omöjligt att välja

Emelies favoritmat: Yoghurt & granola

Alex favoritmat: Taco fiestaaa

Instagram: @bruce.app


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort