Bounce, Fit & BALLance

Malene Soto Preisler

Är du redo för en energigivande resa med Malene Soto Preisler? Med trampolinfitness, BALLance, funktionell och pulshöjande Tabata-träning får du en vecka full av glädje, utmaning och energi tillsammans med gästinstruktören Malene Soto Preisler.


Klassbeskrivningar

Trampolinfitness är den ultimata partyworkouten där du hoppar och dansar till den musik på din egen minitrampolin. Få upp pulsen, förbättra balansen, stärk musklerna och hoppa så att svetten lackar!

Funktionell träning är en klass där vi jobbar med funktionella rörelser, här jobbar vi med att lyfta på ett säkert och smidigt sätt. Ta dig an vardagens utmaningar med förbättrad hållning, mer styrka och smidighet.

BALLance-bollar är specialutvecklade bollar som kan hjälpa att lindra värk och smärta i kroppen. Genom guidade övningar med bollarna och med hjälp av din andning ger du dig själv en djup massage. BALLance-träning gör underverk när det gäller att minska smärta, slappna av i ryggen och spända muskler och områden.

Tabata är den ultimata flåsfesten. Få upp pulsen med korta men intensiva intervaller följt av korta pauser. Vill du höja pulsen och ta ut dig ordentligt så passar denna klassen perfekt för dig!


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Information om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

23-30 apr 2024, Playitas Resort

30 apr - 7 maj 2024, Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Betina Kalf Sehje
  • Träning enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Malene Soto Preisler

Malene Soto Preisler brinner för att få människor att röra på sig och ha roligt på samma gång! Med en bakgrund inom Jumping Fitness, Functional Fitness, Cross Dance och BALLance har hon varit en del av fitnessvärlden i 6 år. Malene undervisar på Rikkes Fitness och Yoga i Måløv, där hon tar med sig sin energi och entusiasm till varje klass. Malene är en energibomb på trampolinen och älskar att göra träningen till en fest.

"Efter att ha upplevt BALLance för första gången på Playitas 2022 blev Rikkes Fitness och Yoga agenturen i Danmark, och sedan jag blev utbildad har jag haft nöjet att ge människor samma WAUUUW-upplevelse med bollarna. Jag älskar att se mina deltagare bli överraskade och glada över hur effektiva BALLance-bollar kan vara!"


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort