Boosta formen med @imJesseW

Vill du hitta träningsglädjen? Toppa formen? Ta nästa steg i din träning? Under veckan kommer fokus ligga på konditionspass både i löpspåret och på cykel kombinerat med styrkebyggande pass för att hitta den där härliga ihållande och långsiktiga träningsglädjen. Målet är att du åker hem i bättre form, med fler kilometer i benen samt en stor portion av träningsglädje.

Alla kan delta så länge du har viljan att nå dina mål. Passen anpassas efter din fart och distans. Det kommer finnas möjlighet att utmana dina gränser men fokus ligger på din förmåga.

Vi kommer träna 1-3 pass per dag med olika intensitet.

Program

Jesse håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  

Passbeskrivning

Run Interval – Intervallöpning som kommer boosta löpformen för såväl den erfarna löparen till den hängivna motionären. Utmana gränsen du inte trodde fanns i dig.

Long Run – Längre löpning i grupp (45–120 min). Bästa sättet att få till de längre löprundorna är att göra det i grupp. Här ligger fokus på att ge kroppen en chans att vänja sig vid avstånd och låta lungor och hjärta vila för ett tag.

Cykling Sprint – 30 minuter högintensiv träning på spinningcykel. Driv upp pulsen i röd zon och försök hålla den där så länge du orkar.

Cykling Beat – Något längre cykling på spinningcykel där du får testa såväl backar som nedfarter. Träna dina sega muskler och viljan att inte stanna.

Gravel bike - Perfekta sättet att kombinera träning och härliga vyer.

WOD – Work out of the day. Fokus på kroppsvikt (samt lättare vikter) som bygger styrka och kondition där du behöver den som bäst. Olika pass varje dag med olika fokus men garanterat en svettfest.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken och går till aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

10-17 juli 2022, Porto Myrina-powered by Playitas
28 aug – 4 sep 2022 Levante-powered by Playitas

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Jesse Wendel   

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Porto Myrina - powered by Playitas Levante - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Presentation av ledare

 

Träningsproffs Jesse Wendel

Jesse Wendel har sedan barnsben älskat träning. Med en rad sporter i bagaget ligger nu triathlon varmast om hjärtat där han kan kombinera simning, cykling och löpning på bästa sätt. Detta har givit honom en förståelse för vad den allsidiga träningen gör för kroppen. Vikten av att bygga en stark grund för att nå de mål man sätter upp.

På senare år är Jesse också löp- och cykelcoach med mottot: ”Alla behöver inte sikta på att bli bäst men genom att bli bättre på något blir allt roligare och vem vill inte ha roligt?

Följ @imJesseW på Instagram


Om hotellen

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas