Balance body & mind week

Hanne Sofie Herland

Den här veckan har du möjlighet att fördjupa dig i yogans värld tillsammans med vår gästinstruktör, Hanne Sofie Herland, inom yoga, mindfulness, meditation, avslappning och andningstekniker. Hon är en mycket erfaren personlig tränare som kan hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå.

Om du vill lära dig verktyg för en mer holistisk livsstil med mer energi, glädje, närvaro och styrka i både kropp och själ, så är detta veckan för dig. Hanne kommer att kombinera olika yogastilar för att hjälpa dig att öppna upp både kroppen och sinnet. Med hjälp av styrketräning, andning och avslappning kommer du att landa i en härlig känsla av välbefinnande och harmoni.


Passbeskrivningar

Vinyasa Flow är en dynamisk yogastil där vi rör oss starkt, mjukt och rytmiskt till härlig musik. Det ger smidighet, energi, kroppskontroll och en känsla av att vara ett med kroppen! Flow!

Soft Yoga Flow Klassen inleds med avkopplande ställningar där fokus ligger på andningen (pranayama). Klassen fortsätter med ett mjukt flyt där vi rör oss i takt med andningen och går sedan vidare till några stående dynamiska sekvenser där vi får upp värmen (yang). I slutet av klassen tar vi tid att lugna ner kroppen och sinnet (yin). Avslutas med avslappning (Savasana).

Mindful Yin yoga är en lugn och avkopplande yoga med fokus på kroppens bindväv. Du guidas till att slappna av i kroppens muskler så att bindväven sträcks på ett skonsamt sätt. Det är en funktionell yoga, med fokus på att släppa spänningar i kroppens stelare delar och samtidigt lugna ner alla intryck som sinnet möter. En yoga som lugnar ner och kan bidra till mer harmoni och balans i kropp, själ och sinne. Börjar och avslutas med avslappning/savasana, så det är en underbar avslutning på en aktiv dag med lugn stretching; 2–5 minuter i varje position med kuddar, filtar och yogaklossar som stöd och värme.

Cirkelträning passar för alla! Övningarna i detta pass utmanar balans, styrka och uthållighet. Hanne Sofie kommer att följa dig nära så att alla övningar görs på rätt sätt. Du bestämmer själv hur tuff och utmanande denna timme ska vara.

Bootcamp är ett tufft pass där vi använder vår egna kroppsvikt som motstånd samt utrustning för att få en effektiv helkroppsträning.


 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell:

16 –  23 feb 2024, La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura.

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn

Detta är inkluderat:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

Program

Hanne Sofie håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Om instruktören


 

Hanne Sofie Herland

Hanne Sofie Herland

Hanne är utbildad Yogainstruktör från Thailand och Indonesien och har arbetat som personlig tränare och instruktör på heltid i 9 år, både som Bootcamp- och Yogainstruktör. Hon brinner för att inspirera och motivera till att hitta träningsglädje. Hanne undervisar både online och i Oslo för privatpersoner, grupper och företag. 

Förutom detta har hon även jobbat som dansinstruktör, är certifierad meditationscoach och har tagit kurser i dao Yin yoga samt den senaste kursen i elemental flow + chakras. En fun fact är att när Hanne jobbade för Barry's Bootcamp (2014-2016) kallades hon på deras hemsida "en varg i fårakläder" då hon trots sitt snälla utseende kunde vara riktigt tuff. Sedan dess har hon fördjupat sig i yoga-världen med en mjukare inställning men behållit sin glädje för bootcamp, kondition och dans.


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas