Dykresor

Dyk och snorkla på semestern

Med Apollo kan du besöka många resmål där du kan dyka och snorkla i världens vackraste vatten, som Röda havet, Medelhavet och Atlanten. Jorden består till största del av vatten och några av de mäktigaste upplevelserna finns under ytan. Därför är det inte så konstigt att snorkling, dykning och dykresor blivit allt mer populärt.

 

Apollo erbjuder många härliga dyk- och snorklingsutflykter på många av våra resmål. Dyk bland vidsträckta korallrev och upplev allt från färgsprakande fiskar och sköldpaddor till mystiska vrak.


Bästa resmålen för dykning och snorkling i Afrika

Från Röda havet i Egypten till Seychellerna i Indiska oceanen, finns det många områden att utforska med rikt marint liv och kristallklart vatten.


Bästa resmålen för dykning och snorkling i Asien

Från Indonesiens vackra korallrev till Thailands kristallklara vatten, finns det många fantastiska dyk- och snorkelplatser att utforska.


Bästa resmålen för dykning och snorkling i Karibien

I vackra Karibien väntar kritvita sandstränder, klarblått hav, vajande palmer - och dykning i världsklass. 


Bästa resmålen för dykning och snorkling i Europa

Malta är känt för sina kristallklara vatten och rika marina liv, medan Kroatien har många skyddade vikar och öar som erbjuder fantastiskt dyk- och snorkelvatten. 


Hitta och boka din resa


Snorkla och dyk direkt vid hotellet

Maldiverna är ett dyk- och snorklingsparadis, här tipsar vi om några av våra favorithotell som erbjuder dykning och snorkling.


Tips på dykning och snorkling i Egypten

Dykning i Egypten

Röda havet är känt som en av världens vackraste dykvatten, och är en av anledningarna till varför dykresor till Egypten blivit allt mer populärt. 

Läs mer om dykning i Egypten

Upptäck Röda havet

Röda havet tros ha fått sitt namn från de mineralrika bergen i närheten, för rött är det såklart inte. Vattnet är istället kristallklart och med den vackraste av undervattensvärldar. 

Läs mer om Röda havet


Tips & inspiration
 Hitta värmen året runt, läs våra reseguider eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Värmeguiden

Hitta värmen året runt med vår värmeguide! Vi tipsar om vilka resmål som passar dig baserat på hur varmt du vill ha det på din semester.

Hitta värmen med värmeguiden

Reseguider

I våra reseguider hittar du tips på de mysigaste restaurangerna, finaste stränderna, mest intressanta sevärdheterna och mycket mer!

Läs våra restips

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här