Boka dykresa med Apollo

Dykresor

Jorden består till största del av vatten och några av de mäktigaste upplevelserna finns under ytan. Därför är det inte så konstigt att dykning och dykresor blivit allt mer populärt. Med Apollo kan du dyka utomlands i några av världens vackraste vatten, som Röda havet, Medelhavet och Atlanten. Dyk bland vidsträckta korallrev och upplev allt från färgsprakande fiskar och sköldpaddor till mystiska vrak. Vare sig du är erfaren eller nybörjare finns det en dykresa som passar dig.


Resmål med dykning

Egypten

Egypten ligger vid Röda havet - ett av världens mest berömda dykvatten! Dyk ner under ytan och utforska allt från färgsprakande korallrev och mystiska vrak till regnbågsfärgade fiskar och sköldpaddor.

Läs mer om dykning i Egypten

Gran Canaria

Upplev Gran Canaria på ett helt nytt sätt - nämligen från under ytan! Mäktiga Atlanten är häftig upplevelse att utforska, både genom dykning och snorkling. 

Läs mer om dykning på Gran Canaria

Teneriffa

Tack vare att Teneriffa är en vulkanö är undervattenlandskapet spännande och dramatiskt! Det marina livet stort, med bland annat havssköldpaddor, barracudor och bläckfiskar. 

Läs mer om dykning på Teneriffa

Thailand

Thailand är känt för sitt vackra vatten och med Apollo kan du åka på snorklingsutflykter till några av de allra vackraste platserna, som till exempel Similian Islands, Surin Islands och Phi Phi Islands.

Läs mer om snorkling i Thailand

Cypern

Lär dig dyka på solsäkra Cypern! Cypern är känt för sitt rena och klara vatten, vilket ger perfekta förutsättningar för en lyckad resa för att lära sig dyka. 

Läs mer om dykning på Cypern

Madeira

Madeira är känd som den flytande trädgården i Atlanten, men även under ytan väntar något alldeles speciellt. Naturreservatet Garajau bjuder på kristallklart vatten och en rik flora och fauna!

Läs mer om dykning på Madeira

Santorini

Tack vare sin dramatiska historia med vulkanutbrott har Santorini en unik havsbotten med lava och sten. Sydkusten bjuder på vulkaniska klippväggar med enastående platser både under vatten och på land.

Läs mer om dykning på Santorini

Korfu

På Korfu väntar en spännande värld under det kristallklara vattnet. Vad sägs om spännande grottor och bergrum, mystiska skeppsvrak och rev med mängder av fiskar?

Läs mer om dykning på Korfu

Kreta

På Kreta, Greklands största ö, finns det möjligheter till dykning för alla nivåer och åldrar! Längs kusten finns mängder av spännande dykplatser med allt från rev av vulkansten till unika svarta koraller.

Läs mer om dykning på Kreta

Rhodos

Testa på att dyka på en av Greklands mest solsäkra öar - Rhodos! Det Egeiska havet är kristallklart och bjuder definitivt på en dyk- eller snorklingsupplevelse att minnas. 

Läs mer om dykning på Rhodos

Skiathos

Vackra Skiathos tillhör ögruppen Sporaderna och ligger i Egeiska havet. Upptäck den livliga världen under ytan med en dyktur, både för nybörjare och erfarna!

Läs mer om dykning på Skiathos

Turkiet

I Turkiet väntar en stor variation av fiskar, vackra korallrev, skeppsvrak och andra spännande platser under vattnet. Det turkosa vattnet är kristallklart och som gjort för en lyckad dykresa.

Läs mer om dykning i Turkiet


Resmål med dykning

Dykning i karibien

Karibien

I vackra Karibien väntar kritvita sandstränder, klarblått hav, vajande palmer - och dykning i världsklass. Med Apollo kan du resa till KubaDominikanska republikenAruba och Curaçao, som alla bjuder på en skön semester och en dykresa att minnas!

Boka resa till Karibien

Dykning på Maldiverna

Maldiverna

Maldiverna bjuder på ett av världens vackraste dykvatten med ett exotiskt marint liv. Många hotell erbjuder egna dykcenter och det största finns på hotell Kuredo Island Resort på Lhaviyani Atholhu. Åk på dykresa till Maldiverna och upptäck allt från rockor till mäktiga valhajar!

Boka resa till Maldiverna

Dykning i Mexiko

Mexiko

Dyk ner i Mexikos kristallklara vatten! Utanför Riviera Maya ligger världens näst största korallrev som bjuder på dyk- och snorkel-upplevelser i världsklass, oavsett om du är proffs eller nybörjare.

Boka resa till Mexiko

Dykning på Mauritius

Mauritius

Paradisön Mauritius omgärdas nästan helt av korallrev, och det tropiska klimatet bjuder in till fantastisk dykning och snorkling, med de bästa dykplatserna längs den norra och västra sidan av ön.

Boka resa till Mauritius

Dykning på Seychellerna

Seychellerna

Med sitt klara vatten och sina naturliga korallrev är Seychellerna perfekt för den som älskar att dyka och snorkla. Upptäck allt från rockor till hajar - en dykupplevelse att minnas!

Boka resa till Seychellerna