Resor för vuxna – för dig som reser utan barn

Ibland kan det vara skönt att slippa stoj och stim vid poolen eller i restaurangen. Kanske vill du resa med bästa vännen, din partner eller själv och ser fram emot en avkopplande semester och en paus i vardagen. Här hittar du resmål, hotell och inspiration som främst vänder sig till vuxna resenärer. Det kan vara allt ifrån hotell med åldersgräns till ett särskilt utvalt resmål för en semester med det lilla extra. 


Rekommenderade resmål för vuxna

Dubai & Emiraten

Resor till Förenade Arabemiraten

Madeira, Portugal

  • Kombo av stadsliv och prunkande växtlighet
  • Sagolikt landskap med vandringsmöjligheter
  • Bo i Funchal eller Santa Cruz
Resor till Madeira

Albanien

  • Hotell direkt vid stranden
  • Spännande och annorlunda
  • Prisvärd semester
Resor till Albanien

Hotell för en vuxensemester

Apollo Mondo Duo

Apollo Mondo Duo är hotell för vuxna gäster över 16 år. Det här är omtyckta hotell som passar dig som söker lite kvalitetstid långt bort från vardagen.

Se våra Apollo Mondo Duo-hotell här

Hotell för vuxna

En romantisk paus i tillvaron eller en avkopplande semester med bästa vännerna? Här hittar du hotell speciellt utvalda för att passa dig som reser utan barn. 

Spahotell

Massage, behandlingar eller bara avkopplande dopp i bubbelpoolen? Här hittar du några av våra favoriter bland våra hotell med spafaciliteter.

Se alla spahotell

Restyper som passar vuxna
Unna dig en långhelg i en ny stad, kombinera flera resmål eller utforska världen med en temaresa – möjligheterna är många!

Weekendresor

När du bokar en weekendresa väljer du själv reslängd, flyg och noggrant utvalda hotell i ett smidigt paket. Vi samarbetar med över 400 flygbolag och tusentals hotell världen över.

Se alla weekendresor

Kombinationsresor

Maxa upplevelserna på semestern – kombinera olika resmål! Med våra kombinationsresor får du se mer av landet du besöker, eller till och med besöka två olika länder under samma resa.

Se alla kombinationsresor

Temaresor med TEMA

Välj mellan rundresor, cykelresor, mat- och vinresor, vandringsresor, safariresor, kryssningar samt weekend- och storstadsresor över hela världen! 

Se alla TEMAs resor

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Långsemester

Res på en långsemester och njut av semesterkänslan i flera veckor – eller ännu längre! Välj bland ett brett utbud av resmål runt om i världen.

Se alla långsemester-resor

Kryssningar - få en uppgradering utan kostnad

Beställ en MSC-kryssning och få det uppgraderade Easy Plus dryckespaketet med i priset. Erbjudandet gäller nya bokningar med avresa 1/5 -31/12-2024. 


När vill du resa?

Oavsett om du vill resa under skollov, eller har en favoritsäsong – så har vi bra erbjudanden för dig.


Tips & inspiration
 Hitta värmen året runt, läs våra reseguider eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Värmeguiden

Hitta värmen året runt med vår värmeguide! Vi tipsar om vilka resmål som passar dig baserat på hur varmt du vill ha det på din semester.

Hitta värmen med värmeguiden

Reseguider

I våra reseguider hittar du tips på de mysigaste restaurangerna, finaste stränderna, mest intressanta sevärdheterna och mycket mer!

Läs våra restips

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Hitta din resa