1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gava Waterman Resort Milna

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kjell-Åke,
Vänersborg

+
Balkongen, utemiljön och den höga kvalitén på byggnader.
-
Ljuddämpning i matsalen. Förslagsvis textilier vid fönstren. Pontonens badstege usel. Lutade inåt och svår att ta sig uppför. Kuddarna i soffor i rum och på balkong bör finnas. Mycket obekväma platser som det är nu. På bild visas massor va kuddar - finns överhuvudtaget inget i verkligheten. Ger rummet ett mycket trist utseende.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Marie,
Bäcklin

+
Det var jättefint rum, nära till havet. Vi hade superfin utsikt och en stor härlig terass.
-
Kanske en lite kiosk eller nåt där man kan köpa snacks o liknande.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Hans,
Borlänge

+
Lungt och trivsamt runt polerna
-
Ljud isoleringen i matsalen och kaffemaskinen räcker inte till

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Ann-Kristin ,
Fårösund, Gotland

+
Läget på hotellet. Mottagandet på natten vid ankomsten var av hög grad, då vi även fick tallrik med kallskuren mat. Gott om solbäddar och pooler. Shuttle mellan hotell och Milna. Alltid fräscha handdukar.
-
Håll barerna öppna hela säsongen. Ha full personalstyrka hela säsongen. Bättre variation på mat och hur man kombinerar ihop olika rätter med varandra. Håll maten varm. Fler sittplatser inne, vid t.ex dåligt väder. Det behövs då många av gästerna kommer samtidigt eftersom tiden för måltiderna är endast 2 timmar.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


6 av 10

Kevin,
Fårösund

+
Läget och utsikten.
-
Bättre mat som är lite mer sammanhängande och varierar sig mer. Städningen kan förbättras genom att de sopar och torkar golv samt ser till att byta säng kläder i alla fall 1 gång under tiden man är där....

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Åsa,
Oskarshamn

+
Ett ganska litet hotell med trivsam atmosfär. Det bästa var att det fanns så många fysiska aktiviteter att välja på helt kostnadsfritt, från yoga på morgonen till vattenspinning, zumba, havskajak eller bågskytte. Låg också väldigt vackert vid en bukt där det kom in många fiskebåtar och segelbåtar. Maten var också mycket vällagad och god.
-
Lunchpaketet, som bestod av två dubbla mackor med vitt bröd, ost och skinka, skulle lätt kunna göras lite roligare.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Heidi,
Lindome

+
Lugnet och tystnaden på kvällen och natten.
-
Ac:n hade för dålig kapacitet. Trots att den varit på hela dagen hade vi 25 grader i rummet vid läggdags. Polerna lite kalla.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Alf,
Stockholm

+
AC på rummet. Många handdukar/badhanddukar.
-
Ordna en folder med listade aktiviteter på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-26


7 av 10

Carolina,
Gävle

+
Fräscht, omgivningen, rummet, snackbaren.
-
Städningen kan bli bättre, frukost lunch middag kan definitivt bli bättre. Viss personal. Bättre information om att hotellet låg så avlägset. Fanns inte så mycket att göra varken på hotellet eller i Milna hamn.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Carl-Göran,
Täby

+
Rent och fräscht. Mycket tillmötesgående och serviceinriktad personal. Närheten till stranden. Det mycket rena och fina havsvattnet !
-
Mycket bullrigt i matsalen. Kan åtgärdas med 1/ att personalen inte skramlar med bestick och tallrikar när de dukar av. 2/ Ljudabsorberande plattor i taket. Kö till kaffeautomaterna. Behövs ytterligare 2 automater.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.