1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gava Waterman Resort Milna

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kjell-Åke,
Vänersborg

+
Balkongen, utemiljön och den höga kvalitén på byggnader.
-
Ljuddämpning i matsalen. Förslagsvis textilier vid fönstren. Pontonens badstege usel. Lutade inåt och svår att ta sig uppför. Kuddarna i soffor i rum och på balkong bör finnas. Mycket obekväma platser som det är nu. På bild visas massor va kuddar - finns överhuvudtaget inget i verkligheten. Ger rummet ett mycket trist utseende.

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Marie,
Bäcklin

+
Det var jättefint rum, nära till havet. Vi hade superfin utsikt och en stor härlig terass.
-
Kanske en lite kiosk eller nåt där man kan köpa snacks o liknande.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Hans,
Borlänge

+
Lungt och trivsamt runt polerna
-
Ljud isoleringen i matsalen och kaffemaskinen räcker inte till

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Ann-Kristin ,
Fårösund, Gotland

+
Läget på hotellet. Mottagandet på natten vid ankomsten var av hög grad, då vi även fick tallrik med kallskuren mat. Gott om solbäddar och pooler. Shuttle mellan hotell och Milna. Alltid fräscha handdukar.
-
Håll barerna öppna hela säsongen. Ha full personalstyrka hela säsongen. Bättre variation på mat och hur man kombinerar ihop olika rätter med varandra. Håll maten varm. Fler sittplatser inne, vid t.ex dåligt väder. Det behövs då många av gästerna kommer samtidigt eftersom tiden för måltiderna är endast 2 timmar.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


6 av 10

Kevin,
Fårösund

+
Läget och utsikten.
-
Bättre mat som är lite mer sammanhängande och varierar sig mer. Städningen kan förbättras genom att de sopar och torkar golv samt ser till att byta säng kläder i alla fall 1 gång under tiden man är där....

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Åsa,
Oskarshamn

+
Ett ganska litet hotell med trivsam atmosfär. Det bästa var att det fanns så många fysiska aktiviteter att välja på helt kostnadsfritt, från yoga på morgonen till vattenspinning, zumba, havskajak eller bågskytte. Låg också väldigt vackert vid en bukt där det kom in många fiskebåtar och segelbåtar. Maten var också mycket vällagad och god.
-
Lunchpaketet, som bestod av två dubbla mackor med vitt bröd, ost och skinka, skulle lätt kunna göras lite roligare.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Heidi,
Lindome

+
Lugnet och tystnaden på kvällen och natten.
-
Ac:n hade för dålig kapacitet. Trots att den varit på hela dagen hade vi 25 grader i rummet vid läggdags. Polerna lite kalla.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


7 av 10

Alf,
Stockholm

+
AC på rummet. Många handdukar/badhanddukar.
-
Ordna en folder med listade aktiviteter på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-26


7 av 10

Carolina,
Gävle

+
Fräscht, omgivningen, rummet, snackbaren.
-
Städningen kan bli bättre, frukost lunch middag kan definitivt bli bättre. Viss personal. Bättre information om att hotellet låg så avlägset. Fanns inte så mycket att göra varken på hotellet eller i Milna hamn.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Carl-Göran,
Täby

+
Rent och fräscht. Mycket tillmötesgående och serviceinriktad personal. Närheten till stranden. Det mycket rena och fina havsvattnet !
-
Mycket bullrigt i matsalen. Kan åtgärdas med 1/ att personalen inte skramlar med bestick och tallrikar när de dukar av. 2/ Ljudabsorberande plattor i taket. Kö till kaffeautomaterna. Behövs ytterligare 2 automater.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

143 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
45
Bra
 
27
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2018-09-21

Inlägg av Carro B

Helt ok

Hotellet var väldigt fint och fräscht och Vår bungalow likaså. Perfekt läge precis vid havet! Tyvärr så var Middagen under all kritik - väldigt dåligt utbud samt smaklöst. Städningen på rummet kan definitivt förbättras. Hotellet är lugnt dygnet runt, nästan för lugnt.... passar nog bäst för pensionärer. Det fanns inget minimarket precis i närheten utan då var man tvungen att åka in till Milna hamn. Lång restid till hotellet! Utöver detta så var allt bra

 
2018-07-23

Inlägg av CeciliaJ252

Besviken

Vi brukar åka med all inclusive, detta är det klart sämsta vi varit på. Dålig mat, långa köer, dålig påfylld buffé, vinet tar slut och i allmänhet är det ingen personal som bryr sig. Dessutom är det skillnad på gäster och gäster, en del kan bara tränga sig i kön och det är ok enligt hotellet, helt förfärligt, kan ej rekommendera detta hotellet alls.

 
2018-05-26

Inlägg av Emilia Söderber... P

Super!!

Alla var jätte trevliga och det var jätte kul! Maten kunde bli lite bättre men den var ändå god. Service och personalen var jätte trevliga och snälla. Aktiviteterna var bra. Rekommenderar starkt! Super!

 
2018-05-15

Inlägg av lolloskarven Split, Kroatien

Semestervecka med familj, tonårsbarn o vänner.

Ska tillbringa 1 vecka här tidigt på säsongen. Allt är inte igång, och utbudet är väldigt litet vad gäller saker att se och göra om du inte har egen bil. På hotellet saknas mycket vad gäller all in clusive. Tex så kan man inte få tillgång till att hämta dricka själv förutom när matsalen är öppen. Resten av tiden serveras dricka endast vid poolbaren. I receptionen finns ett litet utbud av vatten eller äppeljuice och några lokala spritsorter. Dock ingenting att blanda dem med. Kaffe går heller ej att få efter att matsalen stänger kl 21:00. Tystnad på hotellet gäller kl 21:30 pga att de har många äldre gäster.Alltså inget vidare att besöka om du inte hör till dem som vill dra dig tillbaka med en bok eller annat tidigt om kvällen. I närområdet finns det ingenting mer än natur. För att hitta ett litet utbud av restauranger + några supermarket så måste du ner till Milna ca 1700 m bort.För den shoppingsugne, eller för den som önskar annat som tex frisör så är det nog annan ort som gäller. Vill man ner till Milna kvällstid, så är det förmodligen taxi som gäller då vägen saknar både belysning och någon form av vägren o eller trottoar att gå eller cykla på. Tror detta hotell passar bäst för äldre personer. Dock så kan det då vara svårt med bad om man har svårigheter med att gå när det är ojämnt. Det finns nämligen ingen strand så bad sker via klippor eller från en brygga som ibland är avstängd pga vind/vågor. Kommer inte att besöka detta hotell igen och känner att beskrivningen inte uppfyllde förväntningarna.

 
2017-09-18

Inlägg av Maria J Sundsvall, Sverige

Allt var tip-top!

Nytt, rent, bra gym, bassänger, både ute och inne, trevlig personal, bra mat. Otroligt rent vatten i havet! Lätt att resa från Resorten till andra platser på ön. Inget skräp efter vägarna. Inga hundar och katter som det var synd om (vilket jag lider av på ¨ånga andra resmål). Fina tflykter som hotellet förmedlade. Efter kl 22.00 var det tyst på anläggnngen, inget oljud eller festande. Avkopplande semester!