Kundomdömen om Gava Waterman Resort Milna

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 238 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ida Linnéa,
Umeå

+
Allt! Vyerna, rummet var så fint, personalen var så vänlig och hjälpsam.
-
Jag tycker att man till exempel borde kunna erbjuda barnfamiljer att äta middag lite tidigare. Det var oerhört stökigt och livat samt mycket köer vid 19-tiden,och väldigt många trötta barn. Maten var helt okek, men vi tycker att det borde erbjudas fler klassiska "barnrätter."

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Lena Margareta,
Umeå

+
Trevlig personal, vacker omgivning, fina pooler, rent o snyggt
-
Ljudmiljön i matsalen

Bekräftad gäst: 2019-09-11


8 av 10

Karin Märta Christina,
Solna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Karin,
Huskvarna

+
-
Bättre mat. Maten va inte varm, dåligt kryddad.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Joakim,
Trollhättan

+
Allt va bra
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Christer,
Ystad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Jennie Linda Maria,
Mörrum

+
Att det var fräscht och rent både inne och ute. Även aktiviteter under dagen
-
Försöka få ner ljudnivåerna i matsalerna.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Marie,
Ystad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Debora Gith Maria,
Mörrum

+
Mycket härligt hotell som passar både barn och vuxna. Alla nöjda hela veckan. Perfekt! Vi åker dit igen!
-
Ingenting

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Hanna Josefin Grahn,
Svedala

+
Nytt och modernt och kändes väldigt fräscht
-
Bättre shop och bättre underhållning på kvällarna

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

245 omdömen
Utmärkt
 
110
Väldigt bra
 
69
Bra
 
40
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-09-11

Inlägg av svenssonmilla Ystad, Sverige

Fantastisk upplevelse i underbar miljö

En härlig vecka i underbar miljö. Fantastisk god mat. Buffén var varierande, vällagad och gav många möjligheter att skapa sin egen meny. Vänlig och serviceinriktad personal som förtjänar all tacksamhet. Härliga och luftiga rum med en stor balkong. Bra badmöjligheter i både pol och hav. Hit åket vi gärna igen//Milla

 
2019-09-03

Inlägg av 732mariee Ystad, Sverige

Som ett mini paradis för den kräsna!

Vi 3 förväntansfulla par är helt lyriska!! Underbart boende, allsidig god frukost, mycket serviceinriktad personal, fantastiska badmöjligheter i ett magiskt vatten. Mycket och kul träning. Goda drinkar. Hit åker vi gärna igen.

 
2019-08-14

Inlägg av N5397JDpierred Stockholm, Sverige

Vecka med familjen

Hade en riktigt bra vecka med familjen på hotellet i början av juli. Bodde i de nya bungalows. Var riktigt fina och passade oss utmärkt. Tyckte att maten var riktigt bra. Vi satt oftast i övervåningen där det var lite lugnare. Hotellet ligger rätt högt upp och det är fin utsikt över bukten. Väldigt fint badvatten. Även bra pooler och många aktiviteter.

 
2019-07-26

Inlägg av Rogerpersson61 Stockholm, Sverige

Aldrig tillbaka

Vi var här en vecka i juli 2019, 4 personer, meddelade direkt när vi kom att dessa bungalow är inte vad reklamen säger. Men anger att men anger att man bäddar i ett gäst rum, men vad man gör är att bäddar i soffan. Bostäderna är inte större än en trailer vagn, visserligen i bra skick men nycker mindre än förväntat. Sedan maten, köp inte all inklusive, skolmat, frukosten är ok. Ställer är som att bo på en campingplatser med massor av gråa hus och bruna trailers. Sedan till bemötandet i receptionen, väldigt nonchalanta, en tjej som troligen hade ett par dåliga dagar men även chefen för receptionen (en kraftig man) skötta sig mycket nonchalanta. Tills slut fick vi tala med en högre chef som var väldigt trevlig och helt plötsligt ändrades attityden i receptionen. Jag tror att man insåg problemet och erbjöd oss ett hotellrum och en fri middag på kvällen, med bara två dagar kvar var det ingen idé att flytta eller äta en middag som smakar skolmat när man kan åka till by och äta riktigt goda middagar. Till vem passar denna resor eller campingplats, vet inte om jag ska vara ärlig, familjer med småbarn, ja kanske. Nej hit blir det inte fler gånger, till samma pengar kan man få mycket bättre semester i Kroatien.

 
2018-09-21

Inlägg av Carro B

Helt ok

Hotellet var väldigt fint och fräscht och Vår bungalow likaså. Perfekt läge precis vid havet! Tyvärr så var Middagen under all kritik - väldigt dåligt utbud samt smaklöst. Städningen på rummet kan definitivt förbättras. Hotellet är lugnt dygnet runt, nästan för lugnt.... passar nog bäst för pensionärer. Det fanns inget minimarket precis i närheten utan då var man tvungen att åka in till Milna hamn. Lång restid till hotellet! Utöver detta så var allt bra