1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gava Waterman Resort Milna

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lena,
Timmele

+
Närheten till havet! Många solstolar. Trevlig personal.
-
Att personalen plockar bort handdukar på ”bokade” solstolar t.ex före kl 9.00. Byt meny! Maten var under all kritik! Eller skriv på beskrivningen att det ör lokal mat från Brac, varje dag. Inklusive pizza. Om det inte varit för maten skulle vi åkt nästa år igen. Nu får d bli nån av de stora arrangörerna: TUI eller Ving.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

Ulrica,
Stockholm

+
Fräscht rum, trevligt på området, rent.
-
Matsalen ljudnivån, större variation på maten. Hellre färre välsmakande rätter än många som smakar likadant. Dra ner på tårtorna.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Helena,
Bergby

+
Nybyggt och väldigt påkostat med detaljer Snackbaren var mycket bra
-
Städning under all kritik. Tror inte dom städat under sängen sedan det byggdes.Bättre mat som smakar något. Det här var sämre än skolmaten Bättre info om att det inte finns någonting att göra runtomkring.väldigt ödsligt läge. Skulle även vara lite mer hålligång på sen kvällen

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Per,
Varberg

+
Trevligt upplägg med småhus.
-
Varierad matm vattenflaskor på rummen. Kanske även en vattenkokare, till välling, kvällste osv

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Victoria,
Mölndal

+
Det underbara fina rummet med stor balkong. Härlig anläggning som ligger lugnt och fint i en egen bukt. Vattnet i havet var så rent och alldeles kristallklart. Stort plus till hoppborgen i havet. Barnen älskade detta!
-
Restaurangen var väldigt dåligt planerad och det blev långa köer vid varje måltid när man skulle hämta mat. Detta pga att man bara kunde ta mat från ett håll. Att behöva sträcka sig över varm mat för att kunna nå maten längre in känns inte hygieniskt eller bra. Dessutom var det lätt att bränna sig på de varma värmelamporna. Jag kände också att de skulle ha mer olika maträtter att välja på. Varför ha flera byttor med varma/kokta grönsaker? Kändes som man bara ville fylla ut för att det skulle se mer ut. Varför inga temakvällar med t.ex. grillbuffé, typiska kroatiska rätter? För att vara ett fyrstjärnigt hotell så drog tyvärr maten ner rejält på mitt omdöme. Det måste till en förändring... På övervåningen fanns kantiner att ha mat på också. Varför nyttjades inte detta mer än bara ibland. Samma mat ska finnas uppe som nere. Städning av rummet var inte så bra heller. De bytte handdukar varje dag, fyllde på med dusch- och handtvål och tömde papperskorgar, men mer än så var det inte. Hår låg på golvet i flera dagar utan att det togs bort. Usch!

Bekräftad gäst: 2019-06-29


6 av 10

Anna ,
Mölndal

+
Att det var rent både på rummet och på anläggningen. Rummen var stora och snygga. AC’n funkade kanon. Praktisk med poler, restauranger, barer och badplats vid havet så nära varandra. Bra vattengympa i ena polen. Det hände en hel del på stället i och med hotellets underhållningsgäng. Det var roligt att titta på ex Crazy games även om det inte är min grej att delta.
-
Restaurangen var en enda stor katastrof. Det går inte att den varma maten endast kan tas ifrån en enda kö med flera 100 gäster samtidigt inne i restaurangen. Lätt att få brännskador på grund av uppvärmningssystem vid varje kärl vid den varma maten. Gästers kläder och kroppsdelar låg i den kalla maten eftersom man behövde sträcka sig över uppläggningsfat för att kunna nå ex all sallad, frukt och efterrätter. Vi fick grupparbete kring att ta mat vid flera måltider för att kunna få både varm mat och sallad samtidigt. Höll på att få spader av den dåliga matorganisationen. Skulle vilja säga att dom behöver både bygga om, bygga till och möblera om i restaurangen. Oavsett personal klarar inte restaurangbyggnad i nuvarande skick mängden gäster som är där. Personalen hade ingen koll på vad som var slut och behövde fyllas på. Det fick man säga till om. Ibland tog mat helt slut också.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Micke,
Stockholm

+
-
Bättre utbud av mat. Maten som fanns var vällagad och god men när man kommer till en plats vid Adriatiska havet så kanske man önskar lite mat från havet och inte bara pizza och köttfärslimpa. Lite mer lokal mat vore roligt.

Bekräftad gäst: 2019-06-19


10 av 10

Elin,
Göteborg

+
Allt utbud med aktiviter på hotellet, närhet till bada i havet, maten, super fint hotell verkligen!! Jätte nöjda!
-
Lite roligare matsäck när man ber att få med sig frukost eller lunch skall iväg hela dagen är det endast mackor..

Bekräftad gäst: 2019-06-15


6 av 10

Monica,
Lidköping

+
Fina rum, träd och buskar samt pooler
-
Luktade avlopp på rummet, inte OK Rådet vi fick var öppna fönstret.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Jowita,
Malmö

+
Underhållningspersonalen
-
Lite mer barnanpassad kanske några vatten rutschkanor bättre lekplats

Bekräftad gäst: 2019-05-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

195 omdömen
Utmärkt
 
86
Väldigt bra
 
58
Bra
 
31
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-21

Inlägg av Carro B

Helt ok

Hotellet var väldigt fint och fräscht och Vår bungalow likaså. Perfekt läge precis vid havet! Tyvärr så var Middagen under all kritik - väldigt dåligt utbud samt smaklöst. Städningen på rummet kan definitivt förbättras. Hotellet är lugnt dygnet runt, nästan för lugnt.... passar nog bäst för pensionärer. Det fanns inget minimarket precis i närheten utan då var man tvungen att åka in till Milna hamn. Lång restid till hotellet! Utöver detta så var allt bra

 
2018-07-23

Inlägg av CeciliaJ252

Besviken

Vi brukar åka med all inclusive, detta är det klart sämsta vi varit på. Dålig mat, långa köer, dålig påfylld buffé, vinet tar slut och i allmänhet är det ingen personal som bryr sig. Dessutom är det skillnad på gäster och gäster, en del kan bara tränga sig i kön och det är ok enligt hotellet, helt förfärligt, kan ej rekommendera detta hotellet alls.

 
2018-05-26

Inlägg av Emilia Söderber... P

Super!!

Alla var jätte trevliga och det var jätte kul! Maten kunde bli lite bättre men den var ändå god. Service och personalen var jätte trevliga och snälla. Aktiviteterna var bra. Rekommenderar starkt! Super!

 
2018-05-15

Inlägg av lolloskarven Split, Kroatien

Semestervecka med familj, tonårsbarn o vänner.

Ska tillbringa 1 vecka här tidigt på säsongen. Allt är inte igång, och utbudet är väldigt litet vad gäller saker att se och göra om du inte har egen bil. På hotellet saknas mycket vad gäller all in clusive. Tex så kan man inte få tillgång till att hämta dricka själv förutom när matsalen är öppen. Resten av tiden serveras dricka endast vid poolbaren. I receptionen finns ett litet utbud av vatten eller äppeljuice och några lokala spritsorter. Dock ingenting att blanda dem med. Kaffe går heller ej att få efter att matsalen stänger kl 21:00. Tystnad på hotellet gäller kl 21:30 pga att de har många äldre gäster.Alltså inget vidare att besöka om du inte hör till dem som vill dra dig tillbaka med en bok eller annat tidigt om kvällen. I närområdet finns det ingenting mer än natur. För att hitta ett litet utbud av restauranger + några supermarket så måste du ner till Milna ca 1700 m bort.För den shoppingsugne, eller för den som önskar annat som tex frisör så är det nog annan ort som gäller. Vill man ner till Milna kvällstid, så är det förmodligen taxi som gäller då vägen saknar både belysning och någon form av vägren o eller trottoar att gå eller cykla på. Tror detta hotell passar bäst för äldre personer. Dock så kan det då vara svårt med bad om man har svårigheter med att gå när det är ojämnt. Det finns nämligen ingen strand så bad sker via klippor eller från en brygga som ibland är avstängd pga vind/vågor. Kommer inte att besöka detta hotell igen och känner att beskrivningen inte uppfyllde förväntningarna.

 
2017-09-18

Inlägg av Maria J Sundsvall, Sverige

Allt var tip-top!

Nytt, rent, bra gym, bassänger, både ute och inne, trevlig personal, bra mat. Otroligt rent vatten i havet! Lätt att resa från Resorten till andra platser på ön. Inget skräp efter vägarna. Inga hundar och katter som det var synd om (vilket jag lider av på ¨ånga andra resmål). Fina tflykter som hotellet förmedlade. Efter kl 22.00 var det tyst på anläggnngen, inget oljud eller festande. Avkopplande semester!