1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Sitia Beach

 • Gratis wifi
 • Koppla av på hotellets spa
 • Perfekt läge på stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Sitia Beach, hotellet som tillhör vår grupp av Apollo Mondo Selected - utvalda hotell med hög standard och komfort. Sitia Beach är stans bästa hotell – med ett rymligt poolområde, Club Polly & Mino, simskola och kaffe- och juicebaren Mondo Coffee. Välkommen till en komplett semesterupplevelse för både par och familjer!

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum med 2 ord. bäddar för 1-4 personer. Familjerum med 4 ord. bäddar för 2-4 personer. Dubbelrum i etage för 1-4 personer varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

lugnet, superbra service, receptionisteran är fantastiska - kan ordna ALLT. fint poolområde, bra...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 803 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Strandnära och härligt poolområde
Sitia Beach har ett rymligt poolområde med fyra pooler, varav en separat barnpool. Gratis solstolar, parasoller och strandhanddukar. Poolbar, öppen kl. 12.00-18.00 i maj-september. Sandstranden, som fått EU:s Blå Flagg för rent och klart vatten, ligger endast ett stenkast från hotellet. Här finns även gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster.

Vällagad grekisk mat

Bufférestaurang med uteterrass som serverar traditionell kretensisk frukost och grekiska rätter baserade på närodlade produkter. Fem temakvällar i veckan på restaurangen. Vårdad klädsel middagstid: män måste bära långbyxor och stängda skor. Inga strandkläder. På hotellet finns även en lobbybar som är öppen kl. 10.00-01.30.

Sitia beach har även certifieringen "Greek breakfast", som innebär att hotellet använder genuina grekiska produkter i sin matlagning samt att de serverar traditionella grekiska frukosträtter från Greklands alla regioner.

Välkommen till Mondo Coffee
På Mondo Coffee kan du köpa äkta grekiskt kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet! Baristor från Johan & Nyström har lärt upp cafépersonalen i den ädla kaffekonsten, och caféet är som gjort för en avkopplande stund.

Träning på hotellet

Gratis gym. Gratis morgonyoga fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet. Tider och aktuellt veckor program fås på hotellet. Gratis tennisbanor och banor för minifotboll och boule. Gratis vattenpolo, aerobics och bordtennis.


Club Polly & Mino och simskola
På Sitia Beach erbjuds ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. På Club Polly & Mino står roliga aktiviteter i centrum, med möjlighet att lära sig massa nytt som att hälsa på landets språk eller laga en lokal rätt. Läs mer om Club Polly & Mino och Swim School by Apollo.


Boka vårt barnpaket

För en extra bekväm semester när du reser med mindre barn föreslår vi att du bokar vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng. Barnpaketet bokas i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Gratis wifi och övrig information

Gratis wifi på hela hotellet. Spa med massage och andra behandlingar mot avgift (åldersgräns 18 år). På hotellet finns möjlighet att hyra cyklar för att ge sig ut på en liten tur runt Sitia.

Väg måste korsas för att nå stranden (tunnel finns). Konferensfaciliteter för upp till 150 personer. Tvättservice mot avgift. Hållplats utanför hotellet med bussar, bland annat till palmstranden i Vai.


Här kan du läsa allt om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension och All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 07:00-10:30.
- Lunchbuffé, kl. 12:30-14:30.
- Middagsbuffé, kl. 19:00-21:30.
- Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar i lobbybaren, kl. 10:00-02:00.

Observera att ändringar kan förekomma.

Bra att veta

År 2017 fick Sitia Beach utmärkelsen "Certificate of Excellence" av Tripadvisor, tack vare sina nöjda kunder.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Hög kundnöjdhet
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime 
 • Gratis gym och wifi

Direkttransfer till och från hotellet!

Som gäst på Sitia Beach kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Sitia Beach och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Cykel- och löpträna

Vill du träna på Sitia Beach kan du ladda ner cykel- och löpkartor:
Go out loop
Secret trail
Windpower loop
Wow loop