1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

St Regis Doha

  • Lyxigt och modernt precis vid havet
  • Prisbelönta kockar och restauranger
  • Privat strand och stor pool

Med en av Dohas största pooler, ett tiotal restauranger och elegant inredning i en palatsliknande byggnad anses hotell St Regis Doha vara ett av Dohas finaste hotell. Lägg till ett fantastiskt spa, en privat sandstrand och moderna rum – en semester på St Regis Doha glömmer du inte i första taget.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Faciliteterna såsom gym, rummen och maten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2373 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

St Regis Doha är ett hotell som verkligen andas lyx och flärd. Rummen är inredda med fina detaljer, stilrena möbler och har begränsad utsikt över havet eller Dohas skyline. Här behöver man knappt kliva utanför dörren innan det gigantiska poolområdet, den privata stranden och havet framträder. Separat barnpool. Vill du lyxa till det ännu mer kan du boka en privat villa för dagen med pool, soldäck och egen utgång till stranden.

St Regis Doha har en mängd fantastiska restauranger för dig att välja mellan. Bland dem finns kändiskocken Gordon Ramsays bistrorestaurang Opal by Gordon Ramsay. Karibiska rätter serveras på Oyster Bay & Bar, kinesiskt på Hakkasan och skaldjur på Al-Sultan Brahim. Vine Restaurant har medelhavstema medan The Raw Bar fokuserar på raw-food.

På St Regis Doha väntar också den lugna oasen Remède Spa. Boende på hotellet får gratis inträde, behandlingar är mot avgift. Här finns 22 behandlingsrum både inom- och utomhus, för enskilda och för par. Till spat hör även en bubbelpool och ångbastu. Njut av massage, manikyr och pedikyr och ansiktsbehandlingar av olika slag.

Hotellet erbjuder en rad vattensporter och aktiviteter på stranden. Roa dig med SUP-board, vindsurfing eller beachvolleyboll. Varje rum har tillgång till egen butlerservice. Två tvättade och strykta plagg ingår per vistelse.

Måltider

Halvpension. All Inclusive och All Inclusive Ultra mot tillägg (endast Vinter 18/19). Helpension inkl. dryck (enbart Vinter 19/20 och gäster som bor i Superiorrum).

All Inclusive

Halvpension är frukost och lunch eller middag.

All Inclusive inkluderar frukost, lunch, middag och dryck från 10.00 - 18.00. Obegränsat med alkoholfri dryck. Alkoholhaltiga drycker ingår vid poolbaren och till middag.

All Inclusive Ultra inkluderar alkoholfridryck från klockan 10.00 till 01.00. Alkoholhaltiga drycker ingår vid poolbaren, på Vintage Lounge samt vid samtliga måltider.

Helpension med dryck inkluderar frukost, lunch och middag, tillsammans med tre glas vin/tre öl per person och måltid. För barn ingår vatten och soft drinks till lunch och middag.

Bra att veta

Boende på St Regis Doha får vid ankomst ett armband som är obligatoriskt att bära för identifikation.

Säsongsinformation

All Inclusive och All Inclusive Ultra kan bara köpas till Vinter 18/19. Helpension med dryck kan bara köpas till för boende i Superiorrum, Vinter 19/20. Halvpension erbjuds endast som lunch den 24 och 31 december.