1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Ritz-Carlton Doha

  • Hotell på privat ö
  • Elegant spa och fräscht gym
  • Clubrum med extra förmåner

Ritz-Carlton Doha är ett påkostat hotell med exklusivt läge på en egen ö, med utsikt över havet och Doha stad. Här står avkoppling och bekvämlighet i fokus. Hotellet har en privat strand, ett harmoniskt spa och en handfull restauranger på olika teman. Kliv in i hotellets eleganta lobby och låt Ritz-Carlton Doha leva upp till alla förväntningar.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Clubrum för 1-3 personer/2-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Clublongen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 935 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ritz-Carlton Doha är ett lyxhotell med utsikt över Dohas siluett och vackra bukt. På hotellet finns ett mysigt poolområde kantat med palmer och utsikt över havet. Ritz-Carlton Doha har en privat strand på en ö intill hotellet, och en hamn där pampiga båtar och jet-skis kan lägga till. Gratis pool- och strandparasoller, solstolar och handduksservice.

På hotellets restaurang The Lagoon serveras frukost, lunch och middag. Enklare rätter finns på poolbaren Flamingos, medan en rejäl köttbit serveras på restaurangen STK. På loungebaren Habanos serveras cocktails i en sofistikerad atmosfär. The Lobby Lounge har lättare snacks och afternoon tea i romantisk miljö.

Ritz-Carlton Doha har ett stilfullt inrett spa med sju behandlingsrum. Spat har hämtat inspiration från arabiska-, asiatiska och europeiska traditioner och erbjuder ansikts- och kroppsbehandlingar, skrubb och inpackningar i olika former mot avgift. Bubbelpool, bastu och ångbastu ingår i spabesöket. På gymmet erbjuds olika träningsklasser, flera bastur och inom- och utomhuspooler. För den aktive finns två tennisbanor och träningsklasser på hotellets gym.

Club Lounge

Club loungen på 23:e våningen har öppet 24 timmar om dygnet och erbjuder tjänster som uppackning, packning, concierges, välkomstdrink och separat check-in. Alla gäster som bokar Ritz-Carlton Dohas clubrum får tillgång till club loungen.

Måltider

Halvpension.

Säsongsinformation

Den 25 december erbjuds halvpension bara som middag. Den 31 december erbjuds endast lunch som halvpension. Under Vinter 19/20 måste man vara minst 2 personer som bor i Clubrum.