Ritz-Carlton Doha

  • Hotell på privat ö
  • Elegant spa och fräscht gym
  • Clubrum med extra förmåner

Ritz-Carlton Doha är ett påkostat hotell med exklusivt läge på en egen ö, med utsikt över havet och Doha stad. Här står avkoppling och bekvämlighet i fokus. På hotellet finns ett harmoniskt spa och en handfull restauranger på olika teman. Kliv in i hotellets eleganta lobby och låt Ritz-Carlton Doha leva upp till alla förväntningar.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Clubrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Club loungen och all trevlig personal. Poolområdet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1125 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ritz-Carlton Doha är ett lyxhotell med utsikt över Dohas siluett och vackra bukt. På hotellet finns ett mysigt poolområde kantat med palmer och utsikt över havet. Gratis parasoller, solstolar och handduksservice. Vill du bada i havet erbjuder hotellet fri tillgång och skjuts till närliggande hotell Grand Hyatts strand, 850 meter från hotellet. Vid hotellet finns även en hamn där pampiga båtar och jet-skis kan lägga till.

På hotellets restaurang The Lagoon serveras frukost, lunch och middag. Enklare rätter finns på poolbaren Flamingos, medan en rejäl köttbit serveras på restaurangen STK. På loungebaren Habanos serveras cocktails i en sofistikerad atmosfär. The Lobby Lounge har lättare snacks och afternoon tea i romantisk miljö.

Ritz-Carlton Doha har ett stilfullt inrett spa med sju behandlingsrum. Spat har hämtat inspiration från arabiska-, asiatiska och europeiska traditioner och erbjuder ansikts- och kroppsbehandlingar, skrubb och inpackningar i olika former mot avgift. Bubbelpool, bastu och ångbastu ingår i spabesöket. På gymmet erbjuds olika träningsklasser, flera bastur och inom- och utomhuspooler. För den aktive finns två tennisbanor och träningsklasser på hotellets gym.

Club Lounge

Club loungen på 23:e våningen har öppet 24 timmar om dygnet och erbjuder tjänster som uppackning, packning, concierges, välkomstdrink och separat check-in. Alla gäster som bokar Ritz-Carlton Dohas clubrum får tillgång till club loungen.

Måltider

Halvpension.

Bra att veta

Närliggande byggnationer som kan uppfattas som störande. I Qatar begär de flesta hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen betalas med kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Säsongsinformation

Den 25 december erbjuds halvpension bara som middag. Den 31 december erbjuds endast lunch som halvpension.