Resor till Costa Mujeres

Res till Costa Mujeres i Mexiko! Här kan du se fram emot dagar fyllda med sol & bad på de kritvita sandstränderna, intressanta utflykter och givetvis god mexikansk mat.Fakta om Costa Mujeres

Tidsskillnad

Svensk tid -7 timmar.

Mer fakta

Väder

jan 27°c
feb 27°c
mar 27°c
apr 28°c
maj 29°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 29°c
nov 28°c
dec 27°c

Alla resmål Mexiko

Playa del Carmen

Res till Playa del Carmen i Mexiko och upplev fantastiska stränder och sevärdheter i världsklass. Förkovra dig i heta tacos, svalka dig med exotiska drinkar och strosa runt i stadskärnan med butiker och restauranger. Boka flyg och hotell till Playa del Carmen med Apollo och var borta så länge du vill.

Tulum

Under din resa till Tulum i Mexiko får du uppleva paradiset och du förstår snabbt varför stranden ofta utses till en av världen vackraste. Atmosfären i Tulum är skönt avslappnad och du får tid för riktig avkoppling – med fördel i en gungande hängmatta charmigt upphängd mellan två palmer.

Cancun

Res till Cancun, en av Mexikos mest turistvänliga städer – här väntar vita sandstränder och turkosfärgat hav för härliga semesterdagar. Spendera resterande tiden i Cancun med shopping, smarrig mat och spännande utflykter.